نوشتن زیر بنای اصلی تجربه های یادگیری دانشجویان در دانشگاه است.
کمتر نویسندهای است که می تواند ادعا کند که بسیار زود به نتیجه رسیده یا اولین اثرش بدون هیچ ایرادی بوده است؛ بنابراین، لازم است همواره تمرین کنید تا بهتر پژوهش کنید، کشف کنید، بنویسید و انتشار دهید.
برای رسیدن به مرحله نوشتن مقاله علمی و دانشگاهی به راهنما نیاز دارید. در واقع، با بازنگری واحد های درسی رشته علوم تربیتی دو واحد درسی با عنوان نگارش و تدوین متون و گزارش های علمی در میان درس های رشته جای گرفت. با وجود این موضوع ، کتاب های موجود در این زمینه عمدتاً جنبه های عمومی نوشتن را بررسی کرده اند و کمتر به گونه تخصصی به موضوع مهارت های نوشتن در سطح کلاس درس و مجلات تخصصی در سطح بین المللی رشته علوم تربیتی توجه دارند.
لذا این راهنمای نوشتن از جنبه عمومی فراتر رفته و صرفاً به نوشتن در رشته علوم تربیتی اختصاص دارد و توجه را به نکته جلب میکند که نوشتن خوب را در پژوهش های علوم تربیتی تضمین کند.
به این ترتیب این راهنما به عنوان یک کتاب درسی در پاسخ به این نیاز در حجم کم و ساده نوشته شد. این کتاب سه فصل دارد: فصل اول چه و چرا بنویسیم ؟ دراین فصل سعی شده به پرسشهای دانشجویان فیلسوف پاسخ دهیم و موضوعاتی نظیر هدف نوشتن، ویژگی های نوشته های علمی، هم گونی یا ناهمگونی در نوشتن علمی، تنوع در ژانرها و انواع متون و غیره بحث شد. فصل دوم، چگونه بنویسیم؟ موضوعاتی نظیر فرایند نوشتن: پیش از نوشتن، متن نویسی و بازنویسی، گام های فرایند نوشتن و اصول نوشتن علمی و غیره بحث شد. فصل سوم، چگونه نوشته ها را نشردهیم؟ با توجه به اینکه مخاطبان این کتاب دانشجویان علوم تربیتی و دانشجویی معلمان هستند در این فصل راهنمای آموزش نوشتن برای معلمان، قوانین پایه نوشتن، تمرین های شاهد محور، راهنمای تدریس نوشتن، ایدهها و موضوع مقالات پژوهشی در قلمرو علوم تربیتی برای نوشتن و غیره بحث شد.
این کتاب 144صفحه ای در شمارگان1000 نسخه و با قیمت 9500 تومان به بازار نشر ارائه شده است.
علاقه مندان برای تهیه این اثر می توانند به فروشگاه سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی به آدرس تهران - خيابان انقلاب - بين فلسطين و چهار راه وليعصر- فروشگاه و نمايشگاه دائمي كتاب جهاد دانشگاهي مراجعه نموده و یا با شماره تلفن : 02166487625 حاصل نمایند.