فینال «سه دقیقه با کتاب» چهارشنبه برگزار می‌شود

شنبه 10 آبان 1399
فینال «سه دقیقه با کتاب» چهارشنبه برگزار می‌شود

 به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی، مسابقه کتاب‌خوانی «سه دقیقه با کتاب» که با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی و آشنایی و انس دانشجویان با کتاب برگزار می‌شود، از نیمه تیر ماه سال جاری آغاز و با استقبال دانشجویان مواجه شد.

 

«سه دقیقه با کتاب» برای اولین بار و به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی برگزار شده است. شرکت‌کنندگان در این مسابقه بهترین کتابی را که خوانده‌اند، در قالب یک ویدئوی سه دقیقه‌ای در فضای مجازی معرفی می‌کنند.

 

بر اساس آیین‌نامه این رویداد، برگزیدگان این مسابقه بر مبنای چهار معیار خلاقیت در نحوه ارائه، محتوا، بازخوردهای مخاطبان و نظرات هیأت داوران انتخاب می‌شوند. بر این اساس، «جایزه طلایی» به برنده فصل اعطا می‌شود که شامل جایزه نقدی 20 میلیون ریالی به همراه بن خرید کتاب خواهد بود.

 

دبیرخانه جشنواره دانشجویی کتاب سه دقیقه‌ای (سه‌تاک) اعلام کرد، فینال این مسابقه برای تعیین برنده جایزه طلایی روز چهارشنبه (14 آبان) برگزار خواهد شد و طی آن شیلان اویهنگی، نسرین کرم‌زاده، زینب رفیعی و زهرا بیات با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

 

بر اساس اعلام دبیرخانه این جشنواره، آرای مردمی در مرحله فینال نیز همانند مراحل قبلی در انتخاب برگزیده اثرگذار خواهد بود.