وارد شوید
|
ثبت نام کنید
صفحه اصلی
درباره ما
معرفی سازمان
اساسنامه سازمان
افتخارات و دستاوردها
بانک کتاب
جستجو در کتاب
هنر و معماری
علوم پایه
علوم پزشكي
كشاورزي و منابع طبیعی
فنی و مهندسی
علوم انسانی
رویدادها
کتاب سال دانشجویی
پایان نامه سال دانشجویی
پایان نامه سه دقیقه ای
کتاب سه دقیقه ای
کنفرانس پژوهشهای نشر
مسابقه کتابخوانی
شعب و فروشگاه ها
مجلات
اخبار
پیشنهاد چاپ
چندرسانه ای
گزارش تصویری
فیلم
صوت
ثبت نام
ورود
بیوشیمی عمومی گرایش صنایع غذایی
مشخصات کتاب
معرفی کتاب
فهرست کتاب
ناشر:
جهاددانشگاهی واحد استان زنجان
نویسنده:
دکتر سیمین حق نظری
مترجم:
-
سال نشر:
1401
صفحه:
258
نوبت چاپ:
1
دسته بندی موضوعی
موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی
صنایع غذایی
کتاب های در این موضوع
فرآوری مواد غذايی با فشار بالا
مبانی دانش و فناوری غلات
گوشت شتر و فراوردههای آن
آمار کاربردی در صنایع غذایی
راهنمای خطرات ایمنی مواد غذایی
مهندسی فرمولاسیون مواد غذایی
کاربرد دستور زبان انگلیسی در متون علم غذا
اصول فرآوری و تولید نوشیدنی های گازدار، گیاهی و لبنی
استویا
خدمات مشتریان
پاسخ به پرسش های متداول
قوانین و مقررات
درباره ما
تماس با ما
شکایات
دسترسی سریع
پیشنهاد چاپ
جستجوی کتاب
پیوندها
دفتر مقام معظم رهبری
دفتر مرکزی جهاددانشگاهی
فروشگاه کتاب شانزده
سایت قدیم
تمامی حقوق این سایت برای سازمان انتشارات جهاددانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2023 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved