اصول علمی و عملی پرورش طيور
نویسنده:
دکتر جواد پور رضا
مترجم:
سال نشر:
1387
صفحه:
322
نوبت چاپ:
9

در امر پرورش و نگهداري طيور، استفاده از ساختمان كمك مؤثري به كنترل عوامل محيطي مي نمايد كه اين امر موجب استفاده بهتر از مواد غذايي و در نتيجه افزايش توليد مي شود زيرا اگر شرايط محيطي مطلوب نباشد قسمت اعظم انرژي مصرف شده توسط مرغ صرف گرم كردن و يا خنك كردن بدن مي شود.

تغذيه طيور نيز از اهميتي خاص برخوردار است زيرا اولاً حدود 60 تا 70 درصد هزينه توليد يك مرغداري را هزينه غذا تشكيل مي دهد و ثانياً هنگامي مي توان گفت كه يك مرغ سالم است كه توليد آن ايده آل باشد. بنابراين تغذيه صحيح چه از لحاظ اقتصادي و چه از نظر سلامتي نقش اساسي را در پرورش طيور ايفا مي كند.

در اين كتاب بعد از ارائه مقدمه، به تشريح و فيزيولوژي پرداخته و سپس مباحث بهنژادي جوجه كشي، پرورش و نگهداري، اصول جايگاه طيور، تغذيه و مواد اوليه مورد استفاده در تهيه جيره طيور را بررسي مي كند.

همچنين مؤلف در كتاب حاضر مباحث احتياجات غذايي طيور، بازاريابي تخم مرغ، بازاريابي گوشت مرغ، بهداشت و كنترل امراض و انگل ها را ارائه مي دهد.

كتاب« اصول علمي و عملي پرورش طيوري» در 328 صفحه و به قيمت 38 هزار ريال در اختيار
علاقه مندان قرار دارد.

 

 

 

1 – مقدمه............................................................................................................ 1

2 – تشريح و فيزيولوژي........................................................................................... 10

3 – بهنژادي.......................................................................................................... 47

4 – جوجه كشي................................................................................................... 111

5 – پرورش و نگهداري............................................................................................. 146

6 – اصول جايگاه طيور............................................................................................. 180

7 – تغذيه............................................................................................................. 200

8 – مواد اوليه مورد استفاده در تهيه جيره طيور............................................................ 225

9 – احتياجات غذايي طيور....................................................................................... 237

10 – بازاريابي تخم مرغ........................................................................................... 262

11 – بازاريابي گوشت مرغ....................................................................................... 281

12 – بهداشت و كنترل امراض و انگلها......................................................................... 300

منابع مورد استفاده ............................................................................................... 315

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی علوم دامی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved