در امر پرورش و نگهداري طيور، استفاده از ساختمان كمك مؤثري به كنترل عوامل محيطي مي نمايد كه اين امر موجب استفاده بهتر از مواد غذايي و در نتيجه افزايش توليد مي شود زيرا اگر شرايط محيطي مطلوب نباشد قسمت اعظم انرژي مصرف شده توسط مرغ صرف گرم كردن و يا خنك كردن بدن مي شود.
تغذيه طيور نيز از اهميتي خاص برخوردار است زيرا اولاً حدود 60 تا 70 درصد هزينه توليد يك مرغداري را هزينه غذا تشكيل مي دهد و ثانياً هنگامي مي توان گفت كه يك مرغ سالم است كه توليد آن ايده آل باشد. بنابراين تغذيه صحيح چه از لحاظ اقتصادي و چه از نظر سلامتي نقش اساسي را در پرورش طيور ايفا مي كند.
در اين كتاب بعد از ارائه مقدمه، به تشريح و فيزيولوژي پرداخته و سپس مباحث بهنژادي جوجه كشي، پرورش و نگهداري، اصول جايگاه طيور، تغذيه و مواد اوليه مورد استفاده در تهيه جيره طيور را بررسي مي كند.
همچنين مؤلف در كتاب حاضر مباحث احتياجات غذايي طيور، بازاريابي تخم مرغ، بازاريابي گوشت مرغ، بهداشت و كنترل امراض و انگل ها را ارائه مي دهد.
كتاب« اصول علمي و عملي پرورش طيوري» در 328 صفحه و به قيمت 38 هزار ريال در اختيار
علاقه مندان قرار دارد.
1 – مقدمه............................................................................................................ 1
2 – تشريح و فيزيولوژي........................................................................................... 10
3 – بهنژادي.......................................................................................................... 47
4 – جوجه كشي................................................................................................... 111
5 – پرورش و نگهداري............................................................................................. 146
6 – اصول جايگاه طيور............................................................................................. 180
7 – تغذيه............................................................................................................. 200
8 – مواد اوليه مورد استفاده در تهيه جيره طيور............................................................ 225
9 – احتياجات غذايي طيور....................................................................................... 237
10 – بازاريابي تخم مرغ........................................................................................... 262
11 – بازاريابي گوشت مرغ....................................................................................... 281
12 – بهداشت و كنترل امراض و انگلها......................................................................... 300
منابع مورد استفاده ............................................................................................... 315
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
علوم دامی
|