سلامتی يک انتخاب است راهنمای رسيدن به سلامت طول عمر و جلوگيری از پيری
نویسنده:
دکتر شهلا شادزی
مترجم:
سال نشر:
1386
صفحه:
200
نوبت چاپ:
2

شیوه زندگی غیرفعال و بدون تحرک امروز، بشر را از جهت ابتلا به بیماری‌های مختلف نسبت به سال‌های قبل مستعدتر ساخته است. از عوامل دیگری که بدن را نسبت به بیماری‌ها حساس‌تر می‌سازد، دریافت بیشترین کالری از چربی‌های ناسالم تصفیه شده و انواع شیرینی‌های ساختگی است.

هدف از جمع‌آوری مطالب این کتاب، نشان دادن اثرات سوء و مخرب فرآورده‌‌هایی است که امروزه در دسترس همگان قرار دارد. در مسیر این کتاب سوالاتی نظیر سلامتی کدام است، بیماری چیست؟ چگونه می‌توان از ابتلا به بیماری‌ها جلوگیری کرد و راه‌های رسیدن به سلامت تشریح شده و خواص مواد غذایی طبیعی و تأثیر میوه‌‌‌ها و سبزیجات در سلامتی بیان شده است.

دراین کتاب، مواد مضر و تهیه‌کننده سلامتی، سموم، عوارض ناشی از داروها و مواد غذایی ناسالم، تأثیر مخرب عوامل محیطی بر بدن و چگونگی ایجاد بیماری عنوان شده و راه‌کارهای مناسب در مقابله و پیشگیری از آنها ارائه شده است.

با مطالعه این کتاب با تغییر در شیوه زندگی، گذران یک عمر طولانی توأم با سلامت، آرامش و نشاط را تجربه خواهیم کرد.

کتاب «سلامتی یک انتخاب است» در 200 صفحه و به قیمت 2200 تومان در اختیار علاقه‌مندان قرار دارد.

عنوان................................................................................................................. صفحه

 

پیشگفتار............................................................................................................. 7

فصل اول: سلامتی یک انتخاب است.......................................................................... 9

مقدمه:................................................................................................................ 9

سیر بالارونده بیماری‌ها........................................................................................... 13

ترک عادت‌های پسندیده.......................................................................................... 15

شیوه زندگی مردم هانزا.......................................................................................... 17

آنچه خواهیم آموخت............................................................................................... 19

فصل دوم: مواد مضر برای تندرستی........................................................................... 21

گرسنگی با شکم پر!.............................................................................................. 21

شکر و انواع شیرینی‌ها........................................................................................... 22

آرد سفید............................................................................................................. 24

روغن‌ها و چربیها.................................................................................................... 26

افسانه شیر.......................................................................................................... 28

مواد مصرفی ما ازنظر غذائی کامل نیستند.................................................................. 31

چگونه مواد غذایی دستخوش تغییر شده‌اند................................................................ 33

مشکلات هضم غذا................................................................................................ 34

خطر مسمومیت از مواد شیمیایی............................................................................. 37

روغن‌های سالم و ناسالم........................................................................................ 39

کپک‌های مواد غذائی.............................................................................................. 41

روش طبخ غذا....................................................................................................... 42

خطر مایکرو ویو...................................................................................................... 43

نوع ظروف مورد استفاده.......................................................................................... 43

آب مصرفی........................................................................................................... 44

کولاها و سایر نوشابه‌های کربنه................................................................................ 44

فلوراید (فلور)........................................................................................................ 46

کلر موجود در آب.................................................................................................... 47

هوای آلوده........................................................................................................... 47

فرآورده‌های زیبائی................................................................................................. 48

کبد یا عامل دفاع در برابر سموم................................................................................ 50

فصل سوم: آنچه سلامتی را تهدید می‌کند.................................................................. 53

نگرانی و استرس و تأثیر آن بر سلامتی...................................................................... 53

اثرات زیان‌بار ناشی از پرتوهای غیریونیزه.................................................................... 55

خطرات ناشی از پرتوهای یونیزه................................................................................ 56

آسیب‌های وارده بر ژن‌ها......................................................................................... 58

نور خورشید و تأثیر آن بر بدن.................................................................................... 60

سروصدای بلند و اثرات سوء آن................................................................................. 60

داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی............................................................................ 61

عوارض ناشی از سه رده داروئی متداول..................................................................... 61

آنتی‌بیوتیک‌ها....................................................................................................... 63

هورمونها.............................................................................................................. 64

مسایل موردتوجه در دندان‌پزشکی............................................................................ 66

تأثیر آنتی‌بیوتیک‌ها بر بدن....................................................................................... 68

زیاده‌روی در مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در قرن بیستم و سمیت حاصل از آنها............................ 69

رادیکالهای آزاد و پیری............................................................................................. 73

فصل چهارم: رهنمودهای سلامتی و طول عمر............................................................. 77

روزه‌داری و سم‌زدائی.............................................................................................. 77

پیری قابل برگشت است.......................................................................................... 81

جلوگیری از پیری و فرسودگی................................................................................... 82

تغذیه درمانی........................................................................................................ 85

ویتامین‌ها و مواد معدنی.......................................................................................... 87

مینرال‌ها یا املاح معدنی......................................................................................... 87

استفاده صحیح از مکمل‌ها و ویتامین......................................................................... 90

تأثیر ورزش و تنفس صحیح بر سلامتی....................................................................... 94

تأثیر خواب بر آرامش و سلامتی................................................................................ 97

راههای پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان................................................................ 98

مجموعه دستورات لازم برای سلامتی........................................................................ 101

فصل پنجم: بیماری‌ها............................................................................................. 103

بیماری چیست؟.................................................................................................... 103

هلیکوباکترپیلوری و آسیب مخاط معده........................................................................ 104

استئوپروزیس یا پوکی استخوان................................................................................ 107

علت ایجاد پوکی استخوان (استئوپروزیس)................................................................. 108

سندرم ایکس (X)و................................................................................................. 111

بیماری‌های قلبی – آرتریواسکلروزیس و آترواسکلروزیس................................................. 113

گرفتگی عضله پا.................................................................................................... 116

افزایش فشارخون................................................................................................... 117

تعمق یا مراقبه (آرام گرفتن)..................................................................................... 118

علت ایجاد بیماری.................................................................................................. 113

بیماری قند یا دیابت................................................................................................ 119

کمردرد (سیاتیک، پرولاپس و فتق دیسک).................................................................. 124

تمرینات ورزشی برای کمر........................................................................................ 125

فصل ششم: خواص و اثرات درمانی سبزی‌ها و میوه‌ها.................................................. 141

نقش مواد غذایی در اعمال حیاتی سلول................................................................... 141

مواد موردنیاز سلول................................................................................................ 142

خواص و اثرات درمانی سبزی‌هاو میوه‌ها..................................................................... 146

سیر:................................................................................................................... 148

سویا:.................................................................................................................. 152

زنجبیل:............................................................................................................... 154

چای سبز:............................................................................................................ 157

پیاز:.................................................................................................................... 159

کلم:.................................................................................................................... 160

براکلی:................................................................................................................ 161

هویج:.................................................................................................................. 162

گوجه‌فرنگی:......................................................................................................... 165

سیب:................................................................................................................. 167

مرکبات:............................................................................................................... 169

قارچ‌های خوراکی:.................................................................................................. 171

کنجد:.................................................................................................................. 172

غلات کامل:.......................................................................................................... 175

آجیل‌ها:............................................................................................................... 177

دارچین:............................................................................................................... 178

زیتون:................................................................................................................. 179

اسانس‌های روغنی:.............................................................................................. 180

منابع................................................................................................................... 185

نمایه................................................................................................................... 190

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
علوم پزشكي بهداشت عمومي

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved