كشت بدون خاك توت فرنگی
نویسنده:
لينت مورگان
مترجم:
دكتر علي تهراني فر - مهندس نويد وحدتي
سال نشر:
1389
صفحه:
216
نوبت چاپ:
1

پيشگفتار................................................................................................. 7

1- مقدمه اي بر توليد توت فرنگي بدون خاك..................................................... 11

2- كنترل توت فرنگي، فرم رشد، انواع، ارقام و فيزيولوژي.................................... 25

3- محيط هاي كنترل شده براي كشت بدون خاك (آبكشت) توت فرنگي....................... 35

4- سيستم هاي آبكشت براي توليد اقتصادي...................................................... 57

5- پرورش تجاري توت فرنگي.......................................................................... 95

6- تغذيه توت فرنگي................................................................................... 101

7- تكثير توت فرنگي................................................................................... 123

8- رشد رويشي، گلدهي، گرده افشاني، تشكيل و رشد ميوه.................................... 129

9- كيفيت و طعم توت فرنگي.......................................................................... 143

10- آفات و بيماري هاي توت فرنگي هاي آبكشت................................................. 151

11- برداشت، عمليات پس از برداشت، بسته بندي و انبارداري................................. 189

منابع.......................................................................................................... 199

پيوست رنگي................................................................................................. 207

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved