نابسامانی ها ، آفات و بیماری های قارچ خوراکی
نویسنده:
دکتر مریم حقیقی - مهندس امیر نوربخش - مهندس مریم مظفریان میمندی
مترجم:
-
سال نشر:
1393
صفحه:
135
نوبت چاپ:
1

پیشگفتار مؤلفین / 9

کشت و پرورش قارچ / 11

تاریخچه پرورش قارچ خوراکی / 11

ارزش غذایی قارچ خوراکی / 14

فواید پرورش قارچ خوراکی / 16

علل عمده کشت قارچ خوراکی / 16

تعاریف و اصطلاحات / 17

مروری بر روش تولید و پروش قارچ / 18

عوامل محیطی مؤثر بر پرورش قارچ / 19

قارچ خوراکی دکمه ای / 20

قارچ‌ای سمی / 25

نابسامانی های فیزیولوژیک / 27

آفات و بیماری های قارچ خوراکی / 27

نابسامانی های فیزیولوژیکی / 27

نمدی شدن ها ، استروما/ 28

پوست سوسماری شدن یا پوست پوست شدن / 29

تاج خروسی، شانه گل سرخ / 31

بمب‌های سیمیایی فاسد / 31

فلاک، کلاهک سخت پرده باز / 31

مغز قهوه ای تو خالی / 33

پایه بنفشی، پا مشکی، مفت خوار انبار / 33

قارچ های پایه بلند / 33

رنگ پریدگی قهوه ای / 33

تولید توده ای / 33

بیماری ها / 35

بیماری های ویروسی / 35

بیماری های باکتریایی / 42

بیماری های قارچی / 52

کپک ها / 69

آفات قارچ خوراکی / 110

حشرات بالدار / 111

کنه ها / 121

تماتدها / 127

حلزون ها و موش ها / 132

منابع / 133

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved