علوم و تکنولوژی بذر
نویسنده:
لورنس کاپلند - میلر مک دونالد
مترجم:
دکتر فرشید اکرم قادری - دکتر بهنام کامکار - دکتر افشین سلطانی
سال نشر:
1393
صفحه:
512
نوبت چاپ:
3

پیشگفتار مولفان / 19

پیشگفتار مترجمان / 21

مقدمه / 23

فرایندهای گلدهی در گیاهان / 29

گل انگیزی / 29

گل آغازی / 33

ریخت شناسی گل / 33

تولید مگاسپور / 35

تشکیل کیسه جنینی / 37

نمو تخمک / 38

تولید میکروسپور و میکروگامت / 41

نمو میوه / 42

انواع میوه / 43

طبقه بندی گل ها / 45

سوالات / 48

تسکیل و نمو بذر / 49

تشکیل بذر / 49

تولید مثل غیر جنسی در گیاهان / 51

نمو بذر / 52

جنین زایی / 54

نمو آندوسپرم / 57

نمون نهایی بذر / 60

اثر شرایط محیطی بر نمو بذر / 66

سوالات / 68

شیمی بذر / 70

تاثیر عوامل ژنتیکی بر ترکیب شیمیایی بذر / 71

اثرات عوامل محیطی بر ترکیب شیمیایی بذر / 72

ذخیر کربوهیدرات ها در بذر / 76

لیپیدهای ذخیره ای موجود در بذر / 80

ذخیره پروتئین در بذر / 84

اکولوژی بذر / 90

سوالات / 104

جوانه زنی بذر / 105

تعریف جوانه زنی / 105

ریخت شناسی جوانه زنی / 106

قابلیت های حیات بذر و آزمون های آن / 155

آزمون جوانه زنی / 156

سایر آزمون های قابلیت حیات بذر / 166

کمون بذر / 173

کمون اولیه / 174

کمون ثانویه / 195

قدرت بذر و آزمون های آن / 198

تاریخچه آزمون های قدرت بذر / 199

عوامل مؤثر بر قدرت بذر / 203

آزمون های قدرت بذر / 208

انبار داری و زوال بذر / 224

طول عمر بذر / 224

مفاهیم زوال بذر / 227

عوامل مؤثر بر زوال بذر / 228

پیش بینی زوال بذر / 238

دلایل احتمالی زوال بذر / 254

سوالات / 262

تولید بذر  /263

توسعه صنعت بذر / 263

بذر در محل مصرف / 265

تولید بذر در خارج از محل مصرف / 265

بوجاری و حمل و نقل بذر / 288

خشک کردن بذر / 307

بهبود بذر / 318

گواهی بذر / 338

آزمون های بذر / 263

بیماری شناسی بذر و آزمون های مرتبط با آن / 406

بازاریابی بذر / 345

تدوین و اجرای قوانین بذر / 447

منابع / 463

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved