تولید بذر در محصولات کشاورزی
نویسنده:
رایموندای.تی.گئورگ
مترجم:
دکتر فرشید قادری فر - دکتر نبی خلیلی اقدم - دکتر الیاس سلطانی - مهندس زهرا رستگار
سال نشر:
1393
صفحه:
300
نوبت چاپ:
1

پیشگفتار مؤلفین / 11

پیشگفتار مترجمین / 13

بخش اول: اصول کلی

 فصل 1 : از ارقام بومی تا اصلاح نباتات نوین / 17

فصل دوم: گرده افشانی، انواع رقم / 40

فصل سوم: زراعت، حفظ خلوص رقم و گیاهان زراعی ارگانیک / 50

فصل چهارم: برداشت و فراوری بذر / 73

فصل پنجم: انبارداری بذر / 94

فصل ششم: کنترل کیفیت بذر، حمل و نقل و توزیع / 107

بخش دوم: تولید بذر در گیاهان زراعی خاص

فصل هفتم: گندمیان – غلات خودگشن / 115

فصل هشتم: گندمیان – غلات دگرگشن جاودار، ذرت، ذرت خوشه‌ای و ارزن / 131

فصل نهم:  گندمیان – گراس‌های معتدله، چمنی و گرمسیری / 149

فصل دهم: بقولات – لگوم‌های علوفه‌ای مناطق معتدله و گرمسیری / 172

فصل یازدهم: بقولات – حبوبات / 207

فصل دوازدهم: گیاهان زراعی دانه روغنی خوراکی / 241

فصل سیزدهم: گیاهان علوفه‌ای خانواده کلم و اسفناج / 265

فصل چهاردهم: خانواده تاج خروس / 287

پیوست / 292

منابع / 293

 

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved