نمایه گلیسمی در تغذیه، سلامت و بیماری
نویسنده:
معصومه تهرانی - دکتر مجید کاراندیش - دکتر قدرت اله شاکری نژاد
مترجم:
-
سال نشر:
1394
صفحه:
112
نوبت چاپ:
1

 مقدمه / 9

فصل اول: پیشینه ی کربوهیدرات ها / 11

فصل دوم:  آشنایی ا نمایه‌ی گلیسمی / 21

فصل سوم:  تعیین نمایه ی گلیسمی / 31

فصل چهارم:  نمایه گلیسمی در مقایسه با بار گلیسمی و معادل گلیسمیک گلوکز / 47

فصل پنجم:  نمایه ی گلیسمی پاره ای از مواد غذایی / 53

فصل ششم:  نمایه‌ی گلیسمی در سلامت / 59

فصل هفتم:  نمایه ی گلیسمی در بیماری / 71

نمایه ی گلیسمی و دیابت / 73

نمایه ی گلیسمی و بیماری قلبی – عروقی /76

نمایه ی گلیسمی و سندرم متابولیک / 80

نمایه ی گلیسمی و سرطان / 83

نمایه ی گلیسمی و کبد چرب / 90

نمایه ی گلیسمی و پوسیدگی دندان/91

فصل هشتم: هرم غذایی با نمایه ی گلیسمی پایین / 93

فصل نهم:  منابع و مأخذ / 103

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
علوم پایه زیست شناسی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved