گوجه فرنگی صنعتی از کاشت تا برداشت
نویسنده:
مهندس رحمت اله قشم - دکتر محمد کافی
مترجم:
سال نشر:
1385
صفحه:
80
نوبت چاپ:
2

مقدمه ............................................................................................................ 9

موارد استفاده گوجه فرنگی................................................................................. 10

مشخصات گیاهشناسی.................................................................................... 10

نیازهای محیطی گوجه فرنگی.............................................................................. 11

خاک............................................................................................................... 12

آب.................................................................................................................. 13

انواع گوجه فرنگی.............................................................................................. 13

روشهای مرسوم کاشت گوجه فرنگی در ایران......................................................... 14

روشهای کاشت گوجه فرنگی............................................................................... 15

روش نشاء کاری................................................................................................ 15

کشت مستقیم بذر در زمین اصلی....................................................................... 17

انتخاب رقم مناسب........................................................................................... 19

آماده نمودن بستر بذر......................................................................................... 21

کوددهی.......................................................................................................... 21

کودهای آلی (دامی).......................................................................................... 21

کودهای شیمیایی............................................................................................. 22

ازت................................................................................................................. 22

وضعیت بستر بذر در کشت مستقیم..................................................................... 25

کاشت مستقیم بذر........................................................................................... 26

کاشت نشاء..................................................................................................... 28

آبیاری............................................................................................................. 28

تغییر محل جویچه ها.......................................................................................... 29

چرا در کشت سنتی خاکدهی انجام می شود؟....................................................... 29

تنک کردن........................................................................................................ 30

مبارزه با علفهای هرز......................................................................................... 30

مبارزه شیمیایی............................................................................................... 31

مبارزه مکانیکی................................................................................................. 32

آفات مهم و کنترل آنها......................................................................................... 33

شته ها........................................................................................................... 33

تریپس............................................................................................................. 33
کرم طوقه بر، آگروتیس........................................................................................ 34

هلیوتیس (کرم میوه-کرم غوزه پنبه)...................................................................... 35

کارادرینا (برگخوار چغندر)..................................................................................... 35

مگس سفید (عسلک)....................................................................................... 36

بیماریهای مهم و کنترل آنها.................................................................................. 37

شناکر ساقه آلترناریایی...................................................................................... 37

مرگ گیاهچه.................................................................................................... 37

پوسیدگی طوقه فوزاریومی.................................................................................. 38

لکه موجی....................................................................................................... 39

لکه برگی خاکستری.......................................................................................... 40

سفیدک پودری................................................................................................. 41

پژمردگی و رتیسیلیومی..................................................................................... 41

کرلی تاپ یا پیچیدگی ویروسی برگ...................................................................... 42

پژمردگی منقوط ویروسی.................................................................................... 43

بیماری موزائیک گوجه فرنگی (موزائیک توتون)........................................................ 44

گیاه انگلی گل جالیز........................................................................................... 45

گیاه انگلی سس............................................................................................... 45

پوسیدگی انتهای میوه....................................................................................... 46

ترک خوردگی گوجه فرنگی.................................................................................. 47

آفتاب سوختگی................................................................................................ 48

کمبودهای عناصر ضروری (پر مصرف و کم مصرف)..................................................... 49

شرایط و عوامل ایجاد و توسعه کمبودهای عناصر پرمصرف و کم مصرف.......................... 49

برداشت........................................................................................................... 50

برداشت برای مصرف تازه..................................................................................... 50

برداشت گوجه فرنگی صنعتی.............................................................................. 51

برداشت یک مرحله ای با دست............................................................................ 52

برداشت مکانیکی در یک مرحله............................................................................ 52

کیفیت گوجه فرنگی صنعتی................................................................................ 54

منابع.............................................................................................................. 55

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved