تغذیه عناصر غذایی در گیاهان
نویسنده:
دکتر مرتضی مبلغی، مهندس صغرا مرادپور
مترجم:
-
سال نشر:
1396
صفحه:
148
نوبت چاپ:
1

رشد و نمو نباتات تحت تأثیر عوامل متعدد خاک، اقلیم و همچنین عوامل موروثی گیاهان می‌باشد. برخی از این عوامل قابل کنترل و لکن بسیاری از آنها از کنترل بشر خارج است.

به عنوان مثال بشر نمی‌تواند هوا، نور و درجه حرارت را کنترل نماید می‌تواند مقدار عناصر غذایی گیاهان را در خاک تغییر دهد. افزایش مقدار عناصر قابل استفاده گیاهان از طریق تغییر وضعیت خاک و مدیریت صحیح و استفاده از کودهای شیمیائی امکان پذیر می‌باشد. احتیاجات غذایی و نقش عناصر شیمیائی در رشد گیاه مورد توجه خاص افرادی است که به طور مستقیم با رویش نباتات سروکار دارند و در مباحث زیرین به تفصیل مورد بررسی قرار می‌گیرد.

فصل اول: احتياجات غذايي و تغذيه معدني نباتات

فصل دوم: منابع غذايي گياه

فصل سوم: نقش و استفاده عناصر غذايي ضروري در گياه

فصل چهارم: نقش و استفاده عناصر غذايي ميكرو در گياهان

کتابنامه

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved