اصول به‌نژادی گیاهی
نویسنده:
کی.وی. موهانان
مترجم:
مریم حسینی چالشتری، مجتبی کردرستمی
سال نشر:
1397
صفحه:
200
نوبت چاپ:
1

به‌نژادی گیاهی هنر و علم اصلاح ژنتیکی گیاهان زراعی برای تولید واریته‌های جدید با کیفیت و عملکرد بالا می‌باشد. علم به‌نژادی گیاهی طی قرن‌ها توسط کشاورزان مختلف تکامل یافته است. در قرن بیستم، متخصصین ژنتیک و اصلاح نباتات در سرتاسر کره زمین متودولوژی‌های مختلف این شاخه از علم را موشکافی و شناسایی کرده‌اند. در سال‌های اخیر، روش‌های اصلاحی سریعاً به سطوح مولکولی و ژنتیکی ارتقاء داده شده‌اند. در نتیجه، ارقام جدید گیاهان زراعی، دارویی و زینتی تولید شده‌اند. کتاب حاضر به عنوان یک دوره آموزشی نگارش شده است که می‌تواند در سطوح کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد استفاده قرار گیرد. این کتاب ضمناً برای افراد علاقه‌مند به علوم گیاهی و علوم گیاهان زراعی با دانش اولیه ژنتیک بسیار مفید است.

 

1. به‌نژادی گیاهی: بررسی اجمالی

2. مبانی بیولوژیکی به‌نژادی گیاهی

3. روش‌های سنتی به‌نژادی گیاهی

4. روش‌های نوین به‌نژادی گیاهی

5. به‌نژادی برای اهداف خاص

6. آزادسازی رقم زراعی و گواهی بذر

7. حقوق مالکیت معنوی و به‌نژادی گیاهی

8. کشاورزی پایدار

ضمیمه 1) بعضی از ارقام زراعی اصلاح شده

ضمیمه 2) سؤالات نمونه

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved