سنجش متابولیتهای ثانویه گیاهی
نویسنده:
هایندر پی اس ماکار، پی ساید هوراجو، کلاوس بکر
مترجم:
دکتر مجتبی کریمی، دکتر مسعود اصفهانی، دکتر پرویز احسان زاده
سال نشر:
1397
صفحه:
162
نوبت چاپ:
1

امید است که روش­های سنجش­ معتبر و موثق موجود در این کتاب بتواند در استفاده مطمئن و کارآمد از منابع غذایی گیاهی موجود موثر واقع شود و محققان را در مقابل چالش­های فزاینده ناشی از تقاضای بیش از حد برای غذا که از افزایش تقاضا برای پروتئین حیوانی به ویژه در کشورهای در حال توسعه نشأت می­گیرد، یاری کند. در این کتاب به درک بهتر اثرات متقابل حیوان-گیاه توجه شده است چراکه علاوه­بر کشاورزی، برای فعالیت­های ورزشی و تفریحی نیز مفید و مهم است. روش­شناسی­های موجود در این کتاب می‏تواند برای اندازه­گیری متابولیت‌های ثانویه گیاهی در غذای انسان و مطالعات مربوط به اثرات استفاده از آنها در سلامتی و رفاه انسان نیز مورد استفاده قرار گیرد. این اثر هم­چنین می­تواند برای متخصصان ژنتیک­ مولکولی جهت مهندسی گیاهان در راستای بهبود ویژگی­های کیفی علوفه و غذا و ارتقای ارزش­ غذایی آنها مورد توجه قرار گیرد.

 

 

بخش 1) بازدارنده تریپسین

بخش 2) بازدارنده کیموتریپسین

بخش 3) بازدارنده آلفا آمیلاز

بخش 4) فیتوهماگلوتین / لکتین

بخش 5) اسید فیتیک

بخش 6) اسید اگزالیک

بخش 7) نیترات و نیتریت

بخش 8) ال- میموزین (بتا- (3- هیدروکسی- 4- پیریدون -1- ایل)- ال- آلانین)

بخش 9) کاناوانین

بخش 10) ال- دی اُ پی آ (ال-3، 4- دی هیدروکسی فینیل آلانین)

بخش 11) گلوکوزینولات­ ها

بخش 12) گلوکوزیدهای سیانوژنیک / سیانوژن­ها

بخش 13) تانن‌ها

بخش 14) گوسیپول

بخش 15) اسید کلروژنیک

بخش 16) ساپونین‌ها

بخش 17) استرهای فوربول

بخش 18) آلکالوئیدها

ضمائم

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved