هواشناسی کشاورزی: راهنمای عملی -
نویسنده:
لطیف احمد، رایحانه حبیب‌کنت، صباح پرواز، سیدشراز مهدی
مترجم:
سیده آمنه سجادی ، روزبه سجودی‌ماسوله
سال نشر:
1402
صفحه:
160
نوبت چاپ:
1

آب و هوا مهمترین عنصر در تولیدات کشاورزی است. کشاورزی پایدار تا حد زیادی به دانش دقیقی از منابع آب و هوایی وابسته است. اندازه گیری صحیح عوامل آب و هوایی برای درک تفسیر مناسب در رابطه با رشد و توسعه محصول، مورد نیاز است.

این کتاب در 19 فصل توسط دکتر لطیف احمد و همکاران ایشان تالیف شده است و راهنمای عملی مناسبی در اندازه گیری خصوصیات آب و هوایی، ابزارهای مورد استفاده و محاسبه متغیرهای مختلف آب و هوایی می باشد.

در نهایت بطور خلاصه در مورد مناطق کشاورزی اقلیمی و اکولوژیکی هند و ایالت جامو و کشمیر در این کتاب به عنوان نمونه عملی توضیح داده شده است.

این کتاب به عنوان یکی از منابع درسی دانشجویان مقاطع مختلف رشته های هواشناسی، علوم کشاورزی و منابع طبیعی، اقلیم شناسی، مهندسی محیط زیست و سایر رشته های مرتبط و حوزه مطالعاتی پژوهشگران پیشنهاد می شود.

پیشگفتار/11

فصل اول: مقدمه ای بر هواشناسی کشاورزی/13

فصل دوم: دیده بانی ایستگاه های هواشناسی کشاورزی/19

فصل سوم: اندازه گیری دما/27

فصل چهارم: اندازه گیری رطوبت/37

فصل پنجم: اندازه گیری باد/43

فصل ششم:اندازه گیری ساعت آفتابی/53

فصل هفتم: اندازه گیری تابش خورشیدی/57

فصل هشتم: اندازه گیری پوشش ابری/69

فصل نهم: اندازه گیری بارش/73

فصل دهم: اندازه گیری تبخیر/87

فصل یازدهم: اندازهگیری فشار جو( اتمسفر)/97

فصل دوازدهم: ایستگاه هواشناسی خودکار/105

فصل سیزدهم: برآورد تغییر اقلیم از طریق تحلیل روند/111

فصل چهاردهم: درجه روزهای رشد برای پیشبینی مراحل کشت/117

فصل پانزدهم: منطقه کشاورزی اقلیمی و زراعی اکولوژیکی هند/121

فصل شانزدهم: هواشناسی سینوپتیک/141

فصل هفدهم: خدمات مشاوره هواشناسی کشاورزی/145

فصل هجدهم: مدل پیشبینی عملکرد محصول/149

فصل نوزدهم: اندازه گیری رطوبت خاک/153

منابع/159

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved