در جلد (اول) کتاب حاضر فواید و معایب مکمل ها و غذاهای ورزشی در سه بخش (تخصصی،پزشکی و عملکردی ) برای استفاده کاربردی و افزایش آگاهی دانشجویان رشته تربیت بدنی، تغذیه ورزشی و ورزشکاران رشته های مختلف و علاقه مندان به تغذیه ورزشی از جمله مربیان مورد بررسی قرار گرفته است.از این رو در کتاب پیش رو سعی شده است از منابع علمی جدید و مناسب مواد مغذی و مکمل ها در مواقعی که مصرف غذاهای روزمره غیرعملی است یاهنگامی که ورزشکاران به دنبال افزایش عملکرد ورزشی خود هستند یا در مواردی که افراد جهت پیشگیری یا درمان مسائل بالینی از جمله کمبودهای تشخیص داده شده نیاز به مصرف مواد مغذی تحت راهنمایی یک پزشک یا متخصص تغذیه ورزشی دارند پرداخته شود.
بخش اول-نوشیدنی های ورزشی
بخش دوم-مکمل های ورزشی
بخش سوم -مکمل های عملکردی
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
علوم انسانی |
تربیت بدنی
|