فواید و معایب مکمل‌های ورزشی (جلداول)
نویسنده:
پژمان احمدی - میترا عزیزی ماسوله
مترجم:
سال نشر:
1402
صفحه:
240
نوبت چاپ:
1

در جلد (اول) کتاب حاضر فواید و معایب مکمل ها و غذاهای ورزشی  در سه بخش (تخصصی،پزشکی و عملکردی ) برای استفاده کاربردی و افزایش آگاهی دانشجویان رشته تربیت بدنی، تغذیه ورزشی و ورزشکاران رشته های مختلف و علاقه مندان به تغذیه ورزشی از جمله مربیان مورد بررسی قرار گرفته است.از این رو در کتاب پیش رو  سعی شده است از منابع علمی جدید و مناسب مواد مغذی و مکمل ها در مواقعی که مصرف غذاهای روزمره غیرعملی است یاهنگامی که ورزشکاران به دنبال افزایش عملکرد ورزشی خود هستند یا در مواردی که افراد جهت پیشگیری یا درمان مسائل بالینی از جمله کمبودهای تشخیص داده شده نیاز به مصرف مواد مغذی تحت راهنمایی یک پزشک یا متخصص تغذیه ورزشی دارند پرداخته شود.

بخش اول-نوشیدنی های ورزشی

بخش دوم-مکمل های ورزشی

بخش سوم -مکمل های عملکردی


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved