باقیمانده آفت‌کش‌ها در مواد غذایی
نویسنده:
محمد مالکی
مترجم:
سال نشر:
1402
صفحه:
111
نوبت چاپ:
1

امروزه به‌دلیل رشد جمعیت و افزایش تقاضا برای محصولات کشاورزی استفاده از آفت‌کش‌ها نیز گسترش یافته است که هرچند باعث بهبود عملکرد گیاهان و بازده بالا می‌شود ولی به‌دلیل آگاهی مردم از مخاطرات سموم و اهمیت به سلامتی و محیط زیست، نگرانی برای استفاده بی‌رویه از آفت‌کش‌ها در بخش کشاورزی رو به افزایش است. اثرات مخرب آفت‌کش‌ها روی سلامت انسان و محیط زیست از دلایل اصلی نگرانی جامعه بشری است که باعث شده است سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف نسبت به این موضوع حساس شوند و قوانین و مقررات خاصی را برای محدودیت استفاده از این مواد وضع نمایند.
در این اثر، ابتدا تعریفی از آفت‌کش‌ها بیان شده است و به‌دنبال آن منابع اصلی باقیمانده آفت‌کش‌ها در مواد غذایی، روش‌های تجزیه و تحلیل کمّی و کیفی بقایای آفت‌کش‌ها در مواد غذایی، نگرانی‌های مرتبط با سلامت و محیط زیست، تجزیه آفت‌کش‌ها پس از مصرف در محیط و قوانین و مقررات استفاده از آفت‌کش‌ها همچنین روش‌های مختلف مدیریت آفت‌کش‌ها، مانند: چگونگی مصرف به‌منظور کاهش باقیمانده آفت‌کش‌ها در محصولات کشاورزی و مواد غذایی، جایگزین‌های کم‌خطر آفت‌کش‌های مرسوم و چشم‌انداز‌های کشاورزی ارگانیک نیز مورد بحث قرار گرفته است.

کتاب الکترونیکی «باقیمانده آفت‌کش‌ها در مواد غذایی» تنها از طریق سایت فیدیبو قابل خریداری است و نسخه کاغذی ندارد.

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved