فصل 1: تعریف احتیاجات /25
فصل 2: ماده خشک مصرفی /32
فصل 3: انرژی /60
فصل 4: چربی 96
فصل 5: کربوهیدراتها 129
فصل 6: پروتئین 155
فصل 7: مواد معدنی 225
فصل 8: ویتامینها 347
فصل 9: آب 393
فصل 10: نیازهای تغذیهای گوساله جوان 420
فصل 11: 527
فصل 12: گاوهای دوره خشک و انتقال 552
فصل 13: سیستمهای پرورش گاو شیری 598
فصل 14: تغذیه گاو شیری و محیط 619
فصل 15: فرآوردههای فرعی 647
فصل 16: افزودنیهای خوراکی 682
فصل 17: عوامل مسمومیتزا برای گاوهای شیری 695
فصل 18: ارزیابی خوراک 719
فصل 19: ترکیبات مواد مغذی خوراکها 740
فصل 20: معادلات و توصیف مدل 796
فصل 21: جداول احتیاجات غذایی و ضمیمهها/913
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
علوم دامی
|