گانودرما و سلامتی فارماکولوژی و کاربردهای بالینی
نویسنده:
ژی‌بین لین و باکسو یانگ
مترجم:
شراره رضايان؛ حمیدرضا پوریان‌فر و رضوان رمضان‌نژاد
سال نشر:
1404
صفحه:
358
نوبت چاپ:
1

تحقیقاتی که تاکنون در مورد قارچ خوراکی گانودرما انجام شده، وجود حدوداً 400 ترکیب زیست-فعال از گروه‌های پلی‌فنول‌ها، پلی‌ساکاریدها، استروئیدها، تری‌ترپنوئیدها، نوکلئوتیدها، اسیدهای آمینه، مواد معدنی، عناصر کمیاب و انواع ویتامین‌ها را در اندام این قارچ به اثبات رسانده است.
از سوی دیگر، در طب سنتی چینی، اثر تعدیل‌کننده سیستم ایمنی توسط قارچ‌ گانودرما لوسیدوم یکی از کارکردهای فوژنگ گوبن (حمایت از انرژی سالم قدرت‌‌دهی و تقویت مقاومت بدن) است.
هدف اصلی مترجمان از ترجمه این اثر، کمک به نیل به درک واقع‌بینانه‌ای توسط جامعه پزشکی (پزشکان، اساتید، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی) و سیستم بهداشتی-نظارتی (استاندارد، غذا و دارو و غیره) و سایر پژوهشگران حوزه بیوتکنولوژی دارویی در مورد میزان واقعی اثربخشی قارچ گانودرما لوسیدوم در درمان یا کمک به درمان بیماری‌های مختلف است.
هر چند این کتاب به طور اختصاصی به قارچ‌های جنس گانودرما می‌پردازد ولی تحقیقات منتشرشده در این کتاب، می‌تواند راهگشای محققین، جهت بررسی عملکردها و مکانیسم‌های عملکردی دارویی سایر قارچ‌های کلاهک‌دار خوراکی- دارویی باشد.

  مقدمه / 13

بهبود عملکرد ایمنی ذاتی / 14

بهبود عملکرد ایمنی اکتسابی / 22

گیرنده های احتمالی / 30

و...


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved