زراعت غلات
نویسنده:
دکتر علی اصغرپور ميرزا - مهدی تاج بخش
مترجم:
سال نشر:
1386
صفحه:
314
نوبت چاپ:
2

غلات به نباتاتی اطلاق می‌شود که جزء خانواده گرامینه بوده و به‌جهت مصرف دانه که در درجه اول برای تغذیه اکثر مردم جهان و در درجه دوم جهت تغذیه حیوانات و پرندگان و یا مصارف صنعتی کشت می‌شوند.

باتوجه به موقعیت جغرافیایی ایران و خاصیت مخصوص و قدرت رویشی بسیاری از غلات که احتیاج کمتری به آب داشته و نسبت به سایر گیاهان زراعی به مراقبت و نیروی کار کمتری نیاز دارند، اهمیت آن‌ها بر کسی پوشیده نیست و شاید به جرأت بتوان گفت که هستی و زندگی ما بستگی زیادی به این گیاهان با ارزش دارد.

مقدمه این کتاب درباره مطالب کلی از اهمیت اقتصادی، خصوصیات گیاه‌شناسی، تفاوت‌های اساسی غلات مهم سردسیری و گرمسیری بحث کرده و در مباحث دیگر روش‌های کاشت، داشت، برداشت و شرایط اکولوژیکی هریک از غلات مهم دنیا و باتوجه به اهمیت آنها مورد بحث قرار گرفته است.

این کتاب در یازده فصل تنظیم شده است و درخصوص گندم، جو، چاودار، تریتیکاله، یولاف، گندم سیاه، برنج، ذرت، ذرت خوشه‌ای و ارزن مطالبی را ارائه می‌کند.

این کتاب باتوجه به سرفصل‌های درس زراعت غلات برای دانشجویان رشته کشاورزی مفید می‌باشد.

کتاب «زراعت غلات» در 314 صفحه و به‌قیمت 35 هزار ریال به‌چاپ رسیده است.

فصل اول: مقدمه و کلیاتی در مورد خصوصیات غلات...................................................... 1-23

فصل دوم: گندم..................................................................................................... 24-95

فصل سوم: جو...................................................................................................... 96-161

فصل چهارم: چاودار................................................................................................ 162-170

فصل پنجم: تریتیکاله............................................................................................... 171-174

فصل ششم: یولاف................................................................................................ 175-183

فصل هفتم: گندم سیاه (دیلار)................................................................................. 184-187

فصل هفتم: برنج.................................................................................................... 188-218

فصل نهم: ذرت...................................................................................................... 219-268

فصل دهم: ذرت خوشه‌ای (سورگوم)......................................................................... 269-284

فصل یازدهم: ارزن.................................................................................................. 285-295

واژه‌نامه انگلیسی به فارسی................................................................................... 296-307

منابع مورد استفاده................................................................................................ 308-314

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved