شیوه زندگی غیرفعال و بدون تحرک امروز، بشر را از جهت ابتلا به بیماریهای مختلف نسبت به سالهای قبل مستعدتر ساخته است. از عوامل دیگری که بدن را نسبت به بیماریها حساستر میسازد، دریافت بیشترین کالری از چربیهای ناسالم تصفیه شده و انواع شیرینیهای ساختگی است.
هدف از جمعآوری مطالب این کتاب، نشان دادن اثرات سوء و مخرب فرآوردههایی است که امروزه در دسترس همگان قرار دارد. در مسیر این کتاب سوالاتی نظیر سلامتی کدام است، بیماری چیست؟ چگونه میتوان از ابتلا به بیماریها جلوگیری کرد و راههای رسیدن به سلامت تشریح شده و خواص مواد غذایی طبیعی و تأثیر میوهها و سبزیجات در سلامتی بیان شده است.
دراین کتاب، مواد مضر و تهیهکننده سلامتی، سموم، عوارض ناشی از داروها و مواد غذایی ناسالم، تأثیر مخرب عوامل محیطی بر بدن و چگونگی ایجاد بیماری عنوان شده و راهکارهای مناسب در مقابله و پیشگیری از آنها ارائه شده است.
با مطالعه این کتاب با تغییر در شیوه زندگی، گذران یک عمر طولانی توأم با سلامت، آرامش و نشاط را تجربه خواهیم کرد.
کتاب «سلامتی یک انتخاب است» در 200 صفحه و به قیمت 2200 تومان در اختیار علاقهمندان قرار دارد.
عنوان................................................................................................................. صفحه
پیشگفتار............................................................................................................. 7
فصل اول: سلامتی یک انتخاب است.......................................................................... 9
مقدمه:................................................................................................................ 9
سیر بالارونده بیماریها........................................................................................... 13
ترک عادتهای پسندیده.......................................................................................... 15
شیوه زندگی مردم هانزا.......................................................................................... 17
آنچه خواهیم آموخت............................................................................................... 19
فصل دوم: مواد مضر برای تندرستی........................................................................... 21
گرسنگی با شکم پر!.............................................................................................. 21
شکر و انواع شیرینیها........................................................................................... 22
آرد سفید............................................................................................................. 24
روغنها و چربیها.................................................................................................... 26
افسانه شیر.......................................................................................................... 28
مواد مصرفی ما ازنظر غذائی کامل نیستند.................................................................. 31
چگونه مواد غذایی دستخوش تغییر شدهاند................................................................ 33
مشکلات هضم غذا................................................................................................ 34
خطر مسمومیت از مواد شیمیایی............................................................................. 37
روغنهای سالم و ناسالم........................................................................................ 39
کپکهای مواد غذائی.............................................................................................. 41
روش طبخ غذا....................................................................................................... 42
خطر مایکرو ویو...................................................................................................... 43
نوع ظروف مورد استفاده.......................................................................................... 43
آب مصرفی........................................................................................................... 44
کولاها و سایر نوشابههای کربنه................................................................................ 44
فلوراید (فلور)........................................................................................................ 46
کلر موجود در آب.................................................................................................... 47
هوای آلوده........................................................................................................... 47
فرآوردههای زیبائی................................................................................................. 48
کبد یا عامل دفاع در برابر سموم................................................................................ 50
فصل سوم: آنچه سلامتی را تهدید میکند.................................................................. 53
نگرانی و استرس و تأثیر آن بر سلامتی...................................................................... 53
اثرات زیانبار ناشی از پرتوهای غیریونیزه.................................................................... 55
خطرات ناشی از پرتوهای یونیزه................................................................................ 56
آسیبهای وارده بر ژنها......................................................................................... 58
نور خورشید و تأثیر آن بر بدن.................................................................................... 60
سروصدای بلند و اثرات سوء آن................................................................................. 60
داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی............................................................................ 61
عوارض ناشی از سه رده داروئی متداول..................................................................... 61
آنتیبیوتیکها....................................................................................................... 63
هورمونها.............................................................................................................. 64
مسایل موردتوجه در دندانپزشکی............................................................................ 66
تأثیر آنتیبیوتیکها بر بدن....................................................................................... 68
زیادهروی در مصرف آنتیبیوتیکها در قرن بیستم و سمیت حاصل از آنها............................ 69
رادیکالهای آزاد و پیری............................................................................................. 73
فصل چهارم: رهنمودهای سلامتی و طول عمر............................................................. 77
روزهداری و سمزدائی.............................................................................................. 77
پیری قابل برگشت است.......................................................................................... 81
جلوگیری از پیری و فرسودگی................................................................................... 82
تغذیه درمانی........................................................................................................ 85
ویتامینها و مواد معدنی.......................................................................................... 87
مینرالها یا املاح معدنی......................................................................................... 87
استفاده صحیح از مکملها و ویتامین......................................................................... 90
تأثیر ورزش و تنفس صحیح بر سلامتی....................................................................... 94
تأثیر خواب بر آرامش و سلامتی................................................................................ 97
راههای پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان................................................................ 98
مجموعه دستورات لازم برای سلامتی........................................................................ 101
فصل پنجم: بیماریها............................................................................................. 103
بیماری چیست؟.................................................................................................... 103
هلیکوباکترپیلوری و آسیب مخاط معده........................................................................ 104
استئوپروزیس یا پوکی استخوان................................................................................ 107
علت ایجاد پوکی استخوان (استئوپروزیس)................................................................. 108
سندرم ایکس (X)و................................................................................................. 111
بیماریهای قلبی – آرتریواسکلروزیس و آترواسکلروزیس................................................. 113
گرفتگی عضله پا.................................................................................................... 116
افزایش فشارخون................................................................................................... 117
تعمق یا مراقبه (آرام گرفتن)..................................................................................... 118
علت ایجاد بیماری.................................................................................................. 113
بیماری قند یا دیابت................................................................................................ 119
کمردرد (سیاتیک، پرولاپس و فتق دیسک).................................................................. 124
تمرینات ورزشی برای کمر........................................................................................ 125
فصل ششم: خواص و اثرات درمانی سبزیها و میوهها.................................................. 141
نقش مواد غذایی در اعمال حیاتی سلول................................................................... 141
مواد موردنیاز سلول................................................................................................ 142
خواص و اثرات درمانی سبزیهاو میوهها..................................................................... 146
سیر:................................................................................................................... 148
سویا:.................................................................................................................. 152
زنجبیل:............................................................................................................... 154
چای سبز:............................................................................................................ 157
پیاز:.................................................................................................................... 159
کلم:.................................................................................................................... 160
براکلی:................................................................................................................ 161
هویج:.................................................................................................................. 162
گوجهفرنگی:......................................................................................................... 165
سیب:................................................................................................................. 167
مرکبات:............................................................................................................... 169
قارچهای خوراکی:.................................................................................................. 171
کنجد:.................................................................................................................. 172
غلات کامل:.......................................................................................................... 175
آجیلها:............................................................................................................... 177
دارچین:............................................................................................................... 178
زیتون:................................................................................................................. 179
اسانسهای روغنی:.............................................................................................. 180
منابع................................................................................................................... 185
نمایه................................................................................................................... 190
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
علوم پزشكي |
بهداشت عمومي
|