روش هاي آزمايشگاهي ارزيابي خوراك دام و طيور
نویسنده:
مهندس مهدي ميرشاهي
مترجم:
سال نشر:
1389
صفحه:
120
نوبت چاپ:
1

 

فصل اول: آزمايشات مقدماتي خوراك................................................................... 13

 

فصل دوم: كربوهيدرات هاي ساختماني و غير ساختماني..................................... 29

 

فصل سوم: اندازه گيري انواع مختلف ازت در خوراك دام....................................... 43

 

فصل چهارم: اندازه گيري انواع چربي در خوراك.................................................... 61

 

فصل پنجم: آزمايش هاي فيزيكي خوراك دام........................................................ 73

 

فصل ششم: آزمايش هاي عملي تعيين كيفيت خوراك.......................................... 85

 

فصل هفتم: آزمايش هاي تكميلي ارزيابي خوراك................................................. 105

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی علوم دامی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved