پرورش ميوه هاي مناطق معتدله
نویسنده:
دكتر رسول جليلي مرندي
مترجم:
سال نشر:
1388
صفحه:
363
نوبت چاپ:
1

محصولات باغباني از لحاظ تأمين نياز غذايي و سلامتي براي انسان حائز اهميت بوده و در ضمن از نظر اقتصادي نيز اهميت زيادي دارند. ميوه ها و سبزي ها در تأمين كالري مورد نياز و از لحاظ انواع مواد معدني و ويتامين هاي مختلف در تغذيه و سلامتي انسان نقش بسيار مهم دارند. فلات پهناور ايران، يكي از مراكز عمده پرورش انواع درختان ميوه مي باشد. وجود سلسله كوه هاي زاگرس در غرب كشور، كوه هاي البرز در شمال، درياي خزر، خليج فارس، درياي عمان، جنگل ها، بركه هاي آب و رودخانه ها سبب به وجود آمدن اقليم هاي مختلف در كشورمان شده و امكان پرورش ميوه هاي معتدله، نيمه گرمسيري و گرمسيري را ميسر مي سازد. به طوري كه كارشناسان باغباني، از نظر پرورش درختان ميوه، ايران را به پنج اقليم مختلف تقسيم مي كنند.

در اين كتاب ابتدا با معرفي برخي از اندام هاي مختلف درختان ميوه آغاز مي شود و سپس مباحث فيزيولوژي تشكيل گل و ميوه، مطالعه شرايط اقليمي و خاك مورد نياز قبل از احداث باغات ميوه، ازدياد درختان ميوه، گيلاس و آلبالو، هلو، زردآلو، بادام، پسته، گردو، فندق، تمشك، انگور فرنگي، انگور و توت فرنگي مورد بررسي قرار گرفته است.

كتاب «پرورش ميوه هاي مناطق معتدله» در 363 صفحه و به قيمت 65 هزار ريال به چاپ رسيده است.

1- معرفي برخي از اندامهاي مختلف درختان ميوه............................................... 1

 

2- فيزيولوژي تشكيل گل و ميوه.......................................................................... 23

 

3- مطالعه شرايط اقليمي و خاك مورد نياز قبل از احداث باغات ميوه..................... 43

 

4- ازدياد درختان ميوه......................................................................................... 53

 

5- احداث باغ و كشت نهال.................................................................................. 61

 

6- نگهداري و مراقبت از باغ................................................................................. 66

 

7- سيب............................................................................................................. 105

 

8- گلابي............................................................................................................ 126

 

9- به.................................................................................................................. 144

 

10- آلو............................................................................................................... 152

 

11- گيلاس و آلبالو.............................................................................................. 167

 

12- هلو............................................................................................................. 182

 

13- زردآلو.......................................................................................................... 194

 

14- بادام............................................................................................................ 202

 

15-پسته............................................................................................................ 217

 

16- گردو............................................................................................................ 235

 

17فندق............................................................................................................. 256

 

18- تمشك......................................................................................................... 270

 

19- انگور فرنگي................................................................................................ 283

 

20- انگور............................................................................................................ 293

 

21- توت فرنگي.................................................................................................. 317

 

واژه نامه............................................................................................................ 331

 

منابع مورد استفاده............................................................................................. 335

 

 

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved