گندم از توليد به مصرف
نویسنده:
دکتر حميدرضا محمد دوست چمن آباد - دکتر قدير نوری قنبلانی - دکتر علی اصغری - مهندس عليرضا نوری قنبلانی
مترجم:
سال نشر:
1389
صفحه:
324
نوبت چاپ:
1

پيشگفتار ............................................................................................................ 13

فصل 1: مقدمه‌اي بر مصرف، توسعه و توليد گندم............................................... 15

 

فصل 2: صفات مؤثر دانه در مصرف......................................................................................................... 69

 

فصل 3: تاثير ژنتيك بر كيفيت دانه..................................................................... 91

 

فصل 4: محيط و كيفيت دانه.................................................................................................................. 105

 

فصل 5: استقرار گياه.......................................................................................... 119

 

فصل 6: تغذيه گياهي و كودها............................................................................................................... 139

 

فصل7: زيست‌شناسي و كنترل بيماري‌ها، علف‌هاي هرز و آفات گندم................. 177

 

فصل 8: مديريت پس از برداشت دانه................................................................. 257

 

فصل 9: گندم به عنوان گياه علوفه‌اي.................................................................. 281

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved