صنایع فرآوری های تخمیری
نویسنده:
محمودرضا زاده باری
مترجم:
سال نشر:
1391
صفحه:
393
نوبت چاپ:
1

مطالعات میکروبیولوژیست ها در طی بیش از صد سال نشان داده است که بین انسان ها و میکروب ها ارتباط حیاتی بسیار نزدیکی وجود دارد، که این ارتباط می تواند مفید یا مضر باشد. مطالعات نشان می دهد که برخی از میکروب ها عامل بیماری در انسان، حیوان و گیاه هستند و بعضی دیگر کاربرد صنعتی داشته و در تولید مواد غذایی، داروها، آنزیم ها، اسیدهای آمینه، تثبیت ازت و غیره نقش دارند.

کتاب حاضر مشتمل بر 11 فصل است و به نحوی نگاشته شده که کلیه جزئیات فرایندهای تخمیری با زیانی حتی المقدور ساده توضیح داده شود. این کتاب به عنوان کتاب درسی در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برای رشته های داروسازی، صنایع غذایی، صنایع و فراورده های کشاورزی و بیوتکنولوژی قابل استفاده است.

این کتاب در 393 صفحه و تیراژ1000 نسخه؛ با قیمت 9800 تومان توسط انتشارات واحد آذربایجان غربی به چاپ رسیده است.

 

فصل 1

روش های خالص سازی کشت های میکروبی/ 1

فراهم نمودن محیط های کشت/ 2

رقیق سازی/ 4

تغییر ژنتیک/ 6

الحاق/ 9

کشت مجدد/ 16

اهمیت روش های کشت خالص/ 21

 

فصل 2

مخمر نانوایی/ 22

نیاز های رشد/ 27

ویتامین ها/ 32

مواد خام/ 37

اصول رشد هوازی/ 41

تخمیر/ 49

کنترل اتوماتیک تخمیر/ 57

تزکیب شیمیایی مخمر خشک فعال/ 65

 

فصل 3

تولید اسیدهای آمینه/ 67

تولید والین توسط جهش یافته های اگزوتروفیک و تنظیم کننده/ 88

مکانیزم تولید بیش از حد آمینواسیدهای آروماتیک/ 94

هوادهی- بهم زدن و بازیافت/ 107

 

فصل 4

تولید آنزیم/ 111

مکانیسم بیوسنتز آنزیمی/ 117

تولید صنعتی/ 125

روش های استخراج/ 125

آمیلاز/ 134

لاکتاز/ 141

متالوپروتئینازها/ 147

گلوکز اکسیداز/ 151

 

فصل 5

تعریف سرکه/ 157

آب مورد استفاده از تولید سرکه/ 160

اکسیداسیون بیشتر/ 166

تیمار سرکه خام/ 177

سرکه تقطیری/ 181

میزان تولید جهانی/ 184

 

فصل 6

اسید سیتریک/ 187

روش های بازیافت/ 200

 

فصل 7

اسید لاکتیک و محصولات تخمیری لاکتیکی/ 203

فساد ترشیجات/ 207

تخمیر زیتون/ 216

تخمیر زیتون های تیپ اسپانیایی/ 114

پیشرفت های جدید/ 236

فصل 8

پنیر/ 239

بریدن دلمه/ 242

پنیر سوئیس/ 248

فرآیند تولید/ 258

پنیرهای مشابه کاممبرت/ 263

تأثیر متقابل باکتری های اسید لاکتیک و استافیلوکوکوس/ 270

رفتار اسرشیاکلی انتروژنیک در پنیر/ 279

آفلاتوکسین/ 281

آمین ها/ 285

 

فصل 9

محصولات لبنی تخمیری/ 287

عیوب استارترها/ 295

تولید طعم در محصولات لبنی/ 298

کومیس/ 303

 

فصل 10

الکل/ 305

مواد مغذی تخمیر/ 313

تقطیر/ 319

کارخانجات تجاری/ 323

 

فصل 11

پروبیوتیک ها و غذاهای عملگرا/ 327

اثر مستقیم روی ایمن سازی/ 329

اثرات فیزیولوژیکی/ 334

لاکتوباسیلوس کازئی/ 339

برخی از محصولات پروبیوتیک/ 347

حفظ و بقایای پروبیوتیک ها در فرآورده های لبنی/ 352

میکروارگانیسم های ماست/ 355

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
فنی و مهندسی مهندسی صنایع

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved