فصل اول: ترکیبات شیمیایی محصولات کشاورزی / 5
آب / 6
کربوهیدرات ها / 6
صمغ و لعاب / 13
پروتئین ها / 13
چربی ها / 15
اسیدهای آلی / 16
ویتامین ها / 18
رنگدانه ها / 22
مواد فرار (ترکیبات آروماتیکی) / 28
فصل دوم: تیمارهای محصولات بعد از برداشت / 32
روش های شیمیایی / 32
روش های فیزیکی / 35
فصل سوم: میوه ها / 41
توت فرنگی / 41
سیب / 46
هلو / 52
پرتقال / 57
سبزی ها / 63
گوجه فرنگی / 63
کلم پیچ / 69
بادنجان / 75
سیر / 79
کاهو / 84
کلم گل / 87
تره فرنگی / 91
پیاز / 93
ذرت شیرین / 96
قارچ دکمه ای / 99
باقلا / 103
واژه نامه / 106
منابع مورد استفاده / 113
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
کشاورزی
|