حفظ خصوصیات کیفی بعد از برداشت محصولات میوه و سبزی
نویسنده:
جواد فرخی -فرهاد اصغری - مهران اوچی اردبیلی
مترجم:
-
سال نشر:
1393
صفحه:
129
نوبت چاپ:
1

فصل اول: ترکیبات شیمیایی محصولات کشاورزی / 5

آب / 6

کربوهیدرات ها / 6

صمغ و لعاب / 13

پروتئین ها / 13

چربی ها / 15

اسیدهای آلی / 16

ویتامین ها / 18

رنگدانه ها / 22

مواد فرار (ترکیبات آروماتیکی) / 28

فصل دوم: تیمارهای محصولات بعد از برداشت / 32

روش های شیمیایی / 32

روش های فیزیکی / 35

فصل سوم: میوه ها / 41

توت فرنگی / 41

سیب / 46

هلو / 52

پرتقال / 57

سبزی ها / 63

گوجه فرنگی / 63

کلم پیچ / 69

بادنجان / 75

سیر / 79

کاهو / 84

کلم گل / 87

تره فرنگی / 91

پیاز / 93

ذرت شیرین / 96

قارچ دکمه ای / 99

باقلا / 103

واژه نامه / 106

منابع مورد استفاده / 113

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved