پیشگفتار مؤلفین / 9
کشت و پرورش قارچ / 11
تاریخچه پرورش قارچ خوراکی / 11
ارزش غذایی قارچ خوراکی / 14
فواید پرورش قارچ خوراکی / 16
علل عمده کشت قارچ خوراکی / 16
تعاریف و اصطلاحات / 17
مروری بر روش تولید و پروش قارچ / 18
عوامل محیطی مؤثر بر پرورش قارچ / 19
قارچ خوراکی دکمه ای / 20
قارچای سمی / 25
نابسامانی های فیزیولوژیک / 27
آفات و بیماری های قارچ خوراکی / 27
نابسامانی های فیزیولوژیکی / 27
نمدی شدن ها ، استروما/ 28
پوست سوسماری شدن یا پوست پوست شدن / 29
تاج خروسی، شانه گل سرخ / 31
بمبهای سیمیایی فاسد / 31
فلاک، کلاهک سخت پرده باز / 31
مغز قهوه ای تو خالی / 33
پایه بنفشی، پا مشکی، مفت خوار انبار / 33
قارچ های پایه بلند / 33
رنگ پریدگی قهوه ای / 33
تولید توده ای / 33
بیماری ها / 35
بیماری های ویروسی / 35
بیماری های باکتریایی / 42
بیماری های قارچی / 52
کپک ها / 69
آفات قارچ خوراکی / 110
حشرات بالدار / 111
کنه ها / 121
تماتدها / 127
حلزون ها و موش ها / 132
منابع / 133
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
کشاورزی
|