فصل اول: پرورش 0 تا 15 روزگی (0تا 15 هفتگی)
نیازهای مدیریتی مرغها و خروس ها در طول پرورش / 19
درجه بندی جهت یکنواختی گله / 52
فصل دوم: مدیریت شروع تخم گذاری (از 15 هفتگی تا اوج تولید)
از 15 روزگی (15 هفتگی) تا تحریک نوری/ 87
مدیریت مرغها پس از تحریک نوری تا رسیدن به 5 درصد تولید / 104
مدیریت مرغها از 5درصد تولید روزانه تا اوج تولید تخم مرغ / 108
مدیریت خروسها پس از تحریک نوری تا اوج تولید تخم مرغ / 117
فصل سوم: مدیریت تخمگذاری (از اوج تا کاهش تولید )
مدیریت مرغها پس از اوج تولید تا کاهش تولید تخم مرغ / 123
مدیریت خروسها از اوج تولید تا کاهش تولید تخم مرغ / 139
فصل چهارم: کنترل رشد مرغهای مادر گوشتی
روشهای وزن کشی / 141
فصل پنجم: بررسی شرایط فیزیکی بدن
ارزیابی شرایط فیزیکی پرنده / 153
فصل ششم: مراقبت از تخم مرغهای جوجه کشی در مزرعه
نمایش نامه:مراقبتاز تخم مرغهای جوجه کشی / 175
فصل هفتم: احتیاجات محیطی
ساختمان / 191
تهویه / 199
نوردهی / 218
فصل هشتم: تغذیه
تغذیه مرغ مادر / 237
فصل نهم: بهداشت و ایمنی زیستی
رابطه بین مدیریت، شیوع بیماری و رفاه پرنده / 257
مدیریت سلامت / 275
پیوستها / 287
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
علوم دامی
|