نانو ذرات آنزیمی تهیه، مشخصه یابی، خواص و کاربردها
نویسنده:
چاندراس . پاندیر
مترجم:
محمد حجار - فرزانه وهاب زاده
سال نشر:
1394
صفحه:
86
نوبت چاپ:
1

 فصل اول: مقدمه ای بر آنزیم و نانوفناوری / 13

فصل دوم:  تهیه نانوذرات آنزیمی / 21

فصل سوم: مشخصه یابی نانوذرات آنزیمی / 29

فصل چهارم: تثبیت نانوذرات آنزیمی/35

فصل پنجم:  ویژگی ها سنتیکی نانوذرات آنزیمی  /47

فصل ششم:  کاربردهای نانوذرات آنزیمی / 55

فصل هفتم: توسعه آتی در نانوذرات آنزیمی/77

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
علوم پایه شيمي

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved