نشخوار کنندگان و چربی ها
نویسنده:
مهدی گنج خانلو - ابوالفضل زالی - حسین ذکریا پور بهمنمیری
مترجم:
-
سال نشر:
1394
صفحه:
340
نوبت چاپ:
1

 فصل اول: لیپیدها / 13

فصل دوم:  ویژگی های فیزیکی و شیمیایی چربی ها / 45

فصل سوم:  سنتز اسیدهای چرب/69

فصل چهارم: لیپیدها در گیاهان / 83

فصل پنجم: لیپیدهای میکروبی / 111

فصل ششم:  چربی ها در جیره نشخوارکنندگان / 127

فصل هفتم:  منابع چربی / 159

فصل هشتم:  سرنوشت چربی ها در شکمبه / 171

فصل نهم:  هضم، جذب و انتقال لیپیدها در نشخوارکنندگان / 249

فصل دهم:  اثرات چربی ها / 279

منابع/319

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی علوم دامی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved