فصل اول: لیپیدها / 13
فصل دوم: ویژگی های فیزیکی و شیمیایی چربی ها / 45
فصل سوم: سنتز اسیدهای چرب/69
فصل چهارم: لیپیدها در گیاهان / 83
فصل پنجم: لیپیدهای میکروبی / 111
فصل ششم: چربی ها در جیره نشخوارکنندگان / 127
فصل هفتم: منابع چربی / 159
فصل هشتم: سرنوشت چربی ها در شکمبه / 171
فصل نهم: هضم، جذب و انتقال لیپیدها در نشخوارکنندگان / 249
فصل دهم: اثرات چربی ها / 279
منابع/319
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
علوم دامی
|