ارزیابی امنیت غذایی در جهان
نویسنده:
جمع نویسندگان فائو
مترجم:
حمیدرضا قلمکار
سال نشر:
1394
صفحه:
166
نوبت چاپ:
1

 وضعیت سوء تغذیه در سراسر جهان / 13

سنجش پیشرفتهجهانی در رسیدن اهداف / 21

تفاوت های گسترده در میان مناطق /24

پیشرفته به سمت اهداف بین المللی رفع گرسنگی / 26

جنوب صحرای آفریقا / 29

جنوب آسیا / 34

شرق و جنوب شرق آسیا / 35

غرب آسیا / 38

آمریکای لاتین و کارائیب / 39

اقیانوسیه / 41

یافته های کلیدی وضعیت نا امنی غذایی در جهان / 42

مقایسه روندهای سوء تغذیع و کم وزنی در کودکان / 44

الگوهای منطقه ای / 45

شمال آفریقا / 46

جنوب صحرای افریقا /47

قفقاز و آسیای مرکزی /47

شرق  آسیا / 51

امریکای لاتین و کارائیب / 57

اقیانوسیه/59

یافته های کلیدی / 59

امنیت غذایی و تغذیه: محرک های تغییر /63

رشد اقتصادی و پیشرفت در جهت اهداف امنیت غذایی / 67

رشد اقتصادی فراگیر و کاهش فقر / 68

ارتباط میان تجارب بین المللی و امنیت غذایی /80

درس هایی از اصلاحات در سیاست تجاری / 81

تجارت در زمینه بازارهای کشاورزی جدید / 86

روند حمایت اجتماعی بر رفع گرسنگی / 87

بحران های طولانی و گرسنگی / 92

شناخت بحران ها / 93

راه های تأثیر بحران ها بر امنیت غذایی / 97

فقر و خط مشی اقتصادی در خاورمیانه و شمال آفریقا / 105

بررسی مختصر اقتصاد خاورمیانه و شمال آفریقا / 107

چه کسانی در منطقه منا فقیر هستند ؟ / 113

امنیت غذایی سیر تکامل از 1970 / 113

نتیجه گیری و راهکارهای منطقه ای / 126

تحلیل راهبرد امنیت غذایی در ایران  / 130

جمعیت و جمعیت شناسی / 131

گرسنگی در ایران و روندهای تغذیه ای / 133تولید مواد غذایی و تکیه بر تجارت بین المللی / 134

بخش کشاورزی در ایران / 137

تحریم های بین المللی علیه ایران / 139

پیش بینی تا سال2025 / 143

تدابیر ناامنی غذایی در ملل در حال توسعه / 147

منابع  /165

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
علوم انسانی اقتصاد

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved