وضعیت سوء تغذیه در سراسر جهان / 13
سنجش پیشرفتهجهانی در رسیدن اهداف / 21
تفاوت های گسترده در میان مناطق /24
پیشرفته به سمت اهداف بین المللی رفع گرسنگی / 26
جنوب صحرای آفریقا / 29
جنوب آسیا / 34
شرق و جنوب شرق آسیا / 35
غرب آسیا / 38
آمریکای لاتین و کارائیب / 39
اقیانوسیه / 41
یافته های کلیدی وضعیت نا امنی غذایی در جهان / 42
مقایسه روندهای سوء تغذیع و کم وزنی در کودکان / 44
الگوهای منطقه ای / 45
شمال آفریقا / 46
جنوب صحرای افریقا /47
قفقاز و آسیای مرکزی /47
شرق آسیا / 51
امریکای لاتین و کارائیب / 57
اقیانوسیه/59
یافته های کلیدی / 59
امنیت غذایی و تغذیه: محرک های تغییر /63
رشد اقتصادی و پیشرفت در جهت اهداف امنیت غذایی / 67
رشد اقتصادی فراگیر و کاهش فقر / 68
ارتباط میان تجارب بین المللی و امنیت غذایی /80
درس هایی از اصلاحات در سیاست تجاری / 81
تجارت در زمینه بازارهای کشاورزی جدید / 86
روند حمایت اجتماعی بر رفع گرسنگی / 87
بحران های طولانی و گرسنگی / 92
شناخت بحران ها / 93
راه های تأثیر بحران ها بر امنیت غذایی / 97
فقر و خط مشی اقتصادی در خاورمیانه و شمال آفریقا / 105
بررسی مختصر اقتصاد خاورمیانه و شمال آفریقا / 107
چه کسانی در منطقه منا فقیر هستند ؟ / 113
امنیت غذایی سیر تکامل از 1970 / 113
نتیجه گیری و راهکارهای منطقه ای / 126
تحلیل راهبرد امنیت غذایی در ایران / 130
جمعیت و جمعیت شناسی / 131
گرسنگی در ایران و روندهای تغذیه ای / 133تولید مواد غذایی و تکیه بر تجارت بین المللی / 134
بخش کشاورزی در ایران / 137
تحریم های بین المللی علیه ایران / 139
پیش بینی تا سال2025 / 143
تدابیر ناامنی غذایی در ملل در حال توسعه / 147
منابع /165
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
علوم انسانی |
اقتصاد
|