خصوصیات پری بیوتیکی پیاز و اثرات ان در تغذیه طیور
نویسنده:
پرویز فرهومند - میثم محمد پناه
مترجم:
-
سال نشر:
1395
صفحه:
80
نوبت چاپ:
1

 پری بیوتیک ها عبارتند از کربوهیدراتهای غیر قابل هضمی که با تحریک انتخابی رشد ویا فعالیت یک یا تعدادی از   باکتری ها در بخش زیادی از دستگاه گوارش، بر میزبان اثر مطلوبی بر جای می گذارد هر غذایی که حاوی کربوهیدراتها به ویژه الیگوساکاریدها باشد، به طور بالقوه یک پری بیوتیک است

سبزی پیاز، مواد غذایی قابل دسترسی است، که حاوی اینولین  از نوع فروکتان است.فروکتان ها کربوهیدارتهای مولکولی کوچکی هستند که جهت سلامتی دستگاه گوارش توسط حفظ باکتری‌های مفید موثر هستند. پیاز حاوی 6-2 درصد اینولین است

پیاز دارای خواص درمانی می باشد ازجمله : مدر، خلط اور، محرک تمایلات جنسی، آرامبخش، پایین آورنده فشار خون،کاهش دهنده چربی خون است

از طرفی با کاهش PH  روده در افزایش جذب مواد معدنی از جمله کلسیم و منیزیم مِوثر است.

کوئرستین مهمترین فلاوونوئید کنژوکه (در هم آمیخته) در پیاز است تحقیقات نشان داده است که کوئرستین:

-تومورهای سرطانی را کاهش می دهد.

-در بهبود زخم معده موثر است.

-محدود کننده در گسترش و ازدیاد سلولهای سرطانی تخمدانی، سینه ای و کلون می باشد.

 فصل اول/11

سبزی پیاز / 11

خصوصیات گیاهی و پراکنش / 12

خصوصیات پیاز / 12

مراحل رشد پیاز / 12

بیوشیمی تشکیل سوخ / 19

ترکیبات شیمیایی گیاهی / 20

اثرات درمانی پیاز / 22

پیاز و شرایط انبارداری / 23

فصل دوم/25

پری بیوتیک ها / 25

فروکتان ها / 29

فروکتان های نوع اینولین / 29

معیارهای طبقه بندی عملکرد فروکتان های نوع اینولین / 29

اینولین و اولیگوفروکتوز / 30

فصل سوم / 39

اثر پری بیوتیک بر متابولیسم لیپیدها، مطالعات تجربی در حیوانات اثر بر متابولیسم تری آسیل گلیسرول و اسید چرب / 39

مفهوم مصرف انرژی بر کاهش چربی توسط پری بیوتیک ها / 40

فصل چهارم/43

اثرات پری بیوتیک ها بر جذب مواد معدنی / 43

اثرات پری بیوتیک ها بر PH روده بزرگ / 44

اثر تغذیه ای پری بیوتیک ها / 47

اثرات اسیدهای چرب خاص بر جذب کلسیم / 48

چگونگی افزایش جذب منیزیوم توسط پری بیوتیک ها / 50

سایر مواد معدنی / 52

فصل پنجم/55

دخالت پپتیدهای گوارشی در تنظیم مصرف غذا به وسیله فیبرهای قابل تخمیر رژیم غذایی از تئوری تا اطلاعات آزمایشی / 55

سرطان و پیاز / 62

منابع / 67

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی علوم دامی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved