راهنمای عملی کشت آکواپونیک
نویسنده:
مهندس امین کهن، دکتر مریم حقیقی
مترجم:
سال نشر:
1396
صفحه:
168
نوبت چاپ:
1

   کشت آکواپونیک، سیستمی است که در آن گیاهان و ماهی‌ها به صورت  همزیست درکنار هم رشد می‌کنند و فضولات  ماهی‌ها، غذا را برای گیاهان فراهم می‌آورد و در مقابل، گیاهان کار تصفیه‌ی آب را برای ماهی‌ها انجام می‌دهند. کشت آکواپونیک از لحاظ آلودگی زیست‌محیطی بی‌خطر است و روشی طبیعی برای فراهم آوردن مواد غذایی جهت رشد گیاه می‌باشد. در این روش، از آبزی‌پروری و کشت هیدروپونیک  بهره گرفته می‌شود بدون اینکه آب تلف شود و یا تصفیه‌ی آب صورت گیرد و یا اینکه از کودهای شیمیایی استفاده گردد.

فصل اول: آکواپونیک چیست؟

فصل دوم: تولید غذای خانگی

فصل سوم: موقعیت مکانی و محیط سیستم

فصل چهارم: طراحی سیستم

فصل پنجم: بسترهای کشت و مخازن ماهی‌ها

فصل ششم: لوله‌کشی

فصل هفتم: بسترهای کشت

فصل هشتم: آب

فصل نهم: ماهی‌ها

فصل دهم: گیاهان

فصل یازدهم: باکتری‌ها و کرم‌ها

فصل دوازدهم: چرخه   

فصل سیزدهم: نگهداری سیستم

کتابنامه

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved