رئيس جهاددانشگاهي در مراسم اختتاميه يازدهمين دوره پايان نامه سال دانشجويي و هفتمين دوره پژوهش برتر دانشجويي در دانشگاه تربيت مدرس گفت.: براي توسعه علمي كشور و تأمين نيازهاي روز جامعه بايد از توليد محصول با كيفيت ايراني بهرهمند شد و با نگاهي به آينده در دانشگاهها بر روي علوم نوين سرمايهگذاري كرد.
دكتر حميدرضا طيبي با بيان اين مطلب در دنياي امروز معيار سنجش و توانمندي، قدرت، رفاه و امنيت كشورها ميزان توليد علم و فنآوري، فكر و ارائه راهكار براي حل مشكلات است، افزود: هماكنون ملاك توسعه يافتگي كشورها تنها ميزان توليدات علمي نيست بلكه همه موارد مرتبط با هم هستند و در اين راستا كشورها مبادرت به صدور فكر به دنيا ميكنند.
وي در رابطه با كمرنگ شدن نقش منابع طبيعي در توسعه كشورها اظهار داشت: زماني قيمت مواد اوليه نقش موثري در قيمت تمام شده محصول داشت اما در حال حاضر تكنولوژي و فكر نقش اصلي در ارائه يك خدمت دارند و استعمار كهنه به استعمار علم و فناوري تبديل شده است.
رئيس جهاددانشگاهي با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري درخصوص فتح قلههاي علم و دانش توسط ايرانيان گفت: منظور ايشان مطمناً افزايش آمار توليد مقاله نبوده است بلكه بايد فكر و فناوري ايراني را مبناي تأمين نيازها و توسعه كشور براساس تعاليم دين مبين اسلام قرار داد.
دكترحميدرضا طيبي ادامه داد: از زمان اتمام استعمار كهنه، برخي كشورهاي خارجي اين باور را در ميان ما رسوخ دادند كه ايراني، توان توليد علم و فناوري پيشرفته را ندارد و بايد از فنآوريهاي خارجي استفاده كند و با دلايل محكم ميگويم كه براي رسيدن به اين هدف از تمام روشها استفاده ميكنند.
وي تأكيد كرد: بايد اراده استفاده از توليد علم و فناوري ايراني را به اراده ملي تبديل كنيم تا به صورت يك نهضت ملي و فراگير تبديل شود و همراه با آن مبناي تصميمگيريها در كشور كار علمي و برنامهريزي باشد.
رئيس جهاددانشگاهي در پايان با اشاره به اهميت ايجاد وفاق ملي در كشور خاطر نشان كرد: برنامهريزيهاي مديران با تغيير دولت و مجلس نبايد عوض شود كه اين امر نيازمند وفاق ملي همگام با شعار« اتحاد ملي و انسجام اسلامي» است.