«پنجمين نمايشگاه كتب كاربردي و دانشگاهي» از سوي موسسه توزيع كنندگان كتابهاي ناشران بينالمللي با عرضه چهار هزار عنوان از جديدترين كتابهاي منتشر شده ناشران با موضوعات و تخصصهاي مختلف دانشگاهي برگزار ميشود.
به گزارش روابط عمومي سازمان انتشارات، اين نمايشگاه بدون استفاده از يارانه، توسط بخش خصوصي و بدون هيچ گونه محدوديت خريد برگزار ميشود. در اين نمايشگاه سعي شده است با استفاده ازتجارب چندين ساله ناشران بين المللي موقعيتي فراهم شود تا افراد موسسات با كمترين زحمت بتوانند كتب مورد نياز خود را تهيه كنند.
بر اين اساس اين گزارش، در پنجمين نمايشگاه كتب كاربردي و دانشگاهي علاوه بر فروش مستقيم، كتابهايي كه موجودي آنها به اتمام ميرسد، در صورت تمايل خريدار، ثبت سفارش خواهند شد.
خبرنگار ايسبا ميافزايد: نمايندگان ناشران در مقابل گرفتن وجه، قبول سفارش ميكنند و كتاب را از طريق ناشر دريافت و در اختيار سفارش دهنده قرار ميدهند.
برابر اين گزارش، ناشران در نمايشگاه متعهد ميشوند تا در اسرع وقت نسبت به انجام سفارش و ارسال آن اقدام كرده و در كمترين زمان، كتاب را به خريدار تحويل دهند.
كتب عرضه شده در اين نمايشگاه به زبان انگليسي بوده و تنها كتب منتشر شده در سالهاي 2003 به بعد مجاز به فروش در سيستم نمايشگاه هستند.
لازم به ذكر است، فروش كتاب در اين نمايشگاه به صورت ريالي بوده و ناشران تخفيفي معادل 15 درصد قيمت پشت جلد كتاب را اعمال مي كنند.
گفتني است اين نمايشگاه 11 تا 15 آذرماه امسال در كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان مركز آفرينشهاي فرهنگي و هنري برگزار ميشود.