معاون امور فرهنگي وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامي در مراسم چهاردهمين دوره كتاب سال دانشجويي و اولين دوره كتاب سال قرآني دانشجويي با تاكيد به اينكه در زمينههاي مختلف علوم، كتابهاي بومي زيادي وجود ندارد گفت: جا دارد در اين زمينهها كار شود.
به گزارش روابط عمومي سازمان انتشارات جهاددانشگاهي، دكتر پرويز با اشاره به انتخاب و جمع بندي كتاب سال دانشجويي در اين جشنواره افزود: اين جمع بنديها راهكاري براي بهبود وضعيت است تا سال بعد در انتخاب كتاب، آثار بهبود شدن وضعيت را در آنها شاهد باشيم.
معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، با اشاره به برگزاري جشنواره كتاب سال دانشجويي در چند دوره متوالي گفت: فعاليت مستمر جهاددانشگاهي در اين بخش نشانگر پايداري و توان اين نهاد در برگزاري اين مراسم است كه اميدواريم همچنان ادامه داشته باشد.
وي با اشاره به انتخاب كتاب سال قرآني دانشجويي اظهار داشت: فكر ميكنم به دليل ارزيابي مناسبي كه در اين زمينه انجام شده است، اهتمام جامعه نسبت به قرآن علميتر از قبل شده است و ميتواند كمك خوبي در اجراي جشنواره سالهاي بعد باشد.
معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با تاكيد به اينكه ناشران بخشهاي مختلف دولتي و خصوصي بايد در اين مسير حركت كنند تصريح كرد: ما هم بايد از پتانسيلها در اين مسير استفاده كنيم تا كارهاي تكراري انجام شود.
دكتر پرويز افزود: بايد نتيجه ارزيابيها به طور مشخصتر نسبت به ساير حوزهها منتشر شوند تا بتوان به عنوان راهكار از آنها استفاده كرد.
وي در پايان با بيان اينكه دوران جواني دوراني است كه تكرار نميشود گفت: بايد در دوران جواني فعاليتها، آثار ماندگاري داشته باشد تا وقتي به اين دوران باز ميگردند، احساس مغموم بودن نكنند.