نمايشگاه كتاب فرانكفورت چهارشنبه افتتاح مي‌شود
نمايشگاه كتاب فرانكفورت چهارشنبه افتتاح مي‌شود
سه شنبه 23 مهر 1387
نمايشگاه كتاب فرانكفورت چهارشنبه افتتاح مي‌شود
نمايشگاه كتاب فرانكفورت چهارشنبه افتتاح مي‌شود

نمايشگاه بين‌المللي كتاب فرانكفورت، يكي از مهم‌ترين رويدادهاي مربوط به كتاب در جهان 3 روز ديگر ميزبان اهالي كتاب خواهد بود. در نمايشگاه امسال ناشراني از 100 كشور حضور دارند و با يكديگر درباره ترجمه آثار مختلف از تاريخ گرفته تا كتاب‌هاي مرجع و راهنما گفت و گو و مذاكره مي‌كنند. برخي از ناشران هم به دنبال دريافت حق نشر (كپي‌رايت)كتاب‌هاي جديد خواهند بود.


به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، به نقل از «ارت نيوز»، نمايشگاه 5 روزه كتاب فرانكفورت 15 اكتبر افتتاح مي‌شود و تركيه ميهمان ويژه آن خواهد بود.


 


با اين حال در اين نمايشگاه «آمازون كيندل» و «سوني ريدر» دو كتاب الكترونيك جديد نيز در معرض نمايش قرار مي‌گيرند و هر يك توانايي‌هاي خود را به علاقه‌مندان مطالعه عرضه مي‌كنند.


 


در اين نمايشگاه براي علاقه‌مندان كتاب‌هاي آلماني نيز مجموعه‌اي از جديدترين كتاب‌هاي منتشر شده به اين زبان در فصل پاييز ارائه مي‌شود.


 


در افتتاحيه نمايشگاه امسال فرانكفورت، «اورهان پاموك» برنده نوبل ادبيات در سال 2006 همراه عبدالله گل، نخست وزير اين كشور نيز حضور خواهند داشت.


 


مجموعه‌اي از ناشران و نويسندگان تركيه نيز در اين نمايشگاه به ارائه فرهنگ اين سرزمين مي‌پردازند و كتاب‌هايي را در جهت حركت به سوي فرهنگ چند صدايي به نمايش مي‌گذارند.


 


«سوكمن» معاون كميته سازمان دهنده اين برنامه براي ناشران تركيه در اين باره گفته است: در اين نمايشگاه مي‌توان همه ريشه‌هاي امروز زبان و فرهنگ تركيه را كه لايه‌هاي مختلفي از ريشه‌هاي عربي، ارمني و بيزانس را دربر‌مي‌گيرد، مشاهده كرد.


 


در ميان 300 ناشر و نويسنده تركيه كه به فرانكفورت سفر كرده‌اند تا در اين گردهمايي بزرگ فرهنگي شركت كنند، 5 نويسنده كرد حضور خواهند داشت. علاوه بر اين، در جمع نويسندگان تركيه دو نويسنده زن ارمني يعني «ژاكلين كليك» و «كارين كاراكاسلي» هم حاضر مي‌شوند. اين دو نويسنده، مقاله‌هاي متعددي در روزنامه «آگوس» متعلق به «هرانت دينك» كه سال گذشته از سوي ناسيوناليست‌هاي افراطي ترور شد، منتشر كرده‌اند.


 


با اين وجود 20 نويسنده تركيه اين جشنواره كتاب را تحريم كرده‌اند. به نظر آن‌ها غرض از دعوت تركيه به اين نمايشگاه به عنوان ميهمان ويژه، تجليل و بزرگداشت دولت اسلامي طيب اردوغان است. در اين ميان مخالفان پاموك كه از ناسيوناليست‌هاي افراطي ترك هستند نيز اين نمايشگاه را تحريم كرده‌اند. در همين هفته وزير فرهنگ تركيه با انتقاد از اين گروه اظهار داشت اين دسته از چهره‌هاي فرهنگي بايد به اورهان پاموك ببالند و حضور او را مايه غرور خود بدانند.


 


يكي از اهداف تركيه پيوند نزديك آنكارا با فرانكفورت به عنوان دو مركز مهم كتاب است. تركيه تلاش مي‌كند تا از اين طريق امتياز بيشتري براي پيوستن به اتحاديه اروپا كسب كند.


 


در مجموعه 7050 ناشر از سراسر جهان در نمايشگاه كتاب فرانكفورت حضور مي‌يابند. روز دوشنبه جايزه بهترين رمان سال آلمان در حاشيه اين نمايشگاه معرفي و روز يك‌شنبه در آخرين روز برپايي اين نمايشگاه، جايزه كتاب صلح آلمان اهدا مي‌شود.


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved