نخستين اجلاس بينالمللي ناشران جهان اسلام ارديبهشتماه 1389 در تهران برگزار ميشود.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، دبيرکل نخستين اجلاس بينالمللي ناشران جهان اسلام با اعلام اين مطلب، افزود: فرهنگ نشر در جهان اسلام قدمتي به اندازه تاريخ اسلام دارد تا جايي كه ميتوان گفت "نشر" زيربنا و مؤثرترين ابزار تبليغ و معرفي "اسلام" و اديان الهي از سوي انبيا و اولياي الهي بوده است.
علي زارعي نجفدري تأکيد کرد: اگرچه در طول ادوار مختلف تاريخ، "نشر" و شيوههاي آن دستخوش تغييراتي قرار گرفته؛ ولي هيچگاه از اثرات آن كاسته نشده است.
او با اشاره به اينکه نشر شفاهي، نشر مكتوب، نشر مصوّر و در سالهاي اخير، نشر الکترونيک و ديجيتال، همواره به عنوان يكي از روشهاي انتقال علوم، اطلاعرساني و جهتدهي افكار عمومي مورد توجه صاحبان و ذينفوذان اقتصادي، سياسي، فرهنگي بوده است، افزود: اما اين ابزار نيز همانند بسياري از انواع روشها و ابزار، كاركردهاي چندوجهي داشته است.
مديرعامل انتشارات علمي و فرهنگي هدف از برگزاري اين اجلاس را به فعليت درآوردن ظرفيتهاي بالقوه ناشران جهان اسلام در حوزههاي تئوريک و کاربردي علوم مختلف براي تحقق اهداف عالي رهنمونشده در قرآن کريم، سيره نبوي و اولياي اسلام دانست و گفت: برگزاري اين اجلاس به تبيين نقش و اهميت فعاليتهاي انتشاراتي در جهت دستيابي به اتحاد بينالمللي مسلمين در تعامل علمي و تعاطي فرهنگي کمک كرده و فرصت مناسبي را براي بررسي چالشهاي حوزه نشر در جهان اسلام فراهم ميآورد.
زارعي نجفدري گفت: اجلاس بينالمللي "ناشران جهان اسلام" که با حضور ناشران بزرگ كشورهاي اسلامي برگزار خواهد شد، پاسخي متعهدانه، ضروري و مؤثر به نيازهاي همپوشاني و همافزايي کشورهاي جهان اسلام در حوزه نشر کتاب است.
او در پايان اضافه كرد: اين اجلاس به ميزباني انتشارات علمي و فرهنگي و با همکاري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و وزارت امور خارجه در اريبهشتماه 1389 در تهران برگزار ميشود.