به‌روز كردن منابع كتابخانه‌ها از اهداف فرهنگي برنامه پنجم است
به‌روز كردن منابع كتابخانه‌ها از اهداف فرهنگي برنامه پنجم است
يکشنبه 7 تير 1388
به‌روز كردن منابع كتابخانه‌ها از اهداف فرهنگي برنامه پنجم است
به‌روز كردن منابع كتابخانه‌ها از اهداف فرهنگي برنامه پنجم است

معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، با بيان اين مطلب كه توسعه كمي و كيفي كتابخانه‌ها و به‌روز كردن منابع مكتوب كتابخانه‌اي در برنامه چهارم توسعه مورد توجه بوده است، از دنبال شدن اين سياست در برنامه پنجم توسعه خبر داد.


 


به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی ، به نقل از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)،محسن پرويز، معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، در پاسخ به اين پرسش كه تا چه اندازه اهداف كتابخانه‌اي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در برنامه چهارم محقق شده، گفت: توسعه كتابخانه‌هاي عمومي، مدارس و مساجد از محورهاي برنامه‌هاي فرهنگي دولت نهم بوده است. در اين راستا در زمينه‌هاي نوكردن منابع و ساخت كتابخانه‌هاي جديد با رشد بسيار مطلوبي روبه‌رو شده‌ايم.


 


وي با تاكيد بر نقش كتابخانه‌ها در توسعه فرهنگ جامعه، گفت: در اهداف برنامه پنجم توسعه، ادامه روند گسترش منابع كتابخانه‌اي و افزايش فضاي مطالعاتي مورد توجه است و توسط دولت دنبال خواهد شد. زماني كه موضوع جايگزيني خريد كتاب از ناشران با يارانه كاغذ مطرح شد، ‌برخي از ناشران با بيان اين ادعا كه كتابخانه‌ها، گنجايش كتاب‌هاي منتشر شده را ندارند، از جايگزيني يارانه كاغذ ابراز ناخرسندي مي‌كردند، در حالي كه اكنون در عين وجود فاصله‌هايي تا رسيدن به نقطه مطلوب، شاهد رفع نگراني ناشران و بالارفتن روند خريد كتاب و نوسازي منابع كتابخانه‌اي هستيم.


 


دكتر پرويز خاطرنشان كرد: ساخت كتابخانه در تمام شهرهاي با جمعيت 25 هزار نفر در دستور كار نهاد كتابخانه‌هاي عمومي است كه در صورت تحقق اين امر، حجم خريد كتاب و تلاش‌هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در حمايت از كتابخانه‌ها افزايش محسوسي خواهد يافت. امسال افزايش سرانه منابع كتابخانه‌اي، محور فعاليت‌هاي معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است و اميدواريم بتوانيم با برنامه‌ريزي دقيق‌تر مشكلات كتابخانه‌هاي مناطق محروم را برطرف كنيم.


 


معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: اكنون نسبت به دوران پيش از فعاليت دولت نهم، با تحول مثبتي در ارسال كتاب به كتابخانه‌هاي شهرستاني روبه‌رو شده‌ايم. استقرار دفتر تازه‌هاي كتاب در كتابخانه‌هاي مركزي استان‌ها ‌در سرعت بخشيدن به تامين منابع موردنياز اعضا و مراجعان موثر بوده است.


 


معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، در عين حال با اذعان بر فاصله داشتن حجم كتاب‌هاي كتابخانه‌هاي عمومي با وضعيت مطلوب، بر لزوم راه‌اندازي شبكه ميان‌كتابخانه‌اي در استان‌ها و اهتمام هرچه بيشتر براي خارج شدن كتابخانه‌ها از صورت قرائتخانه‌اي تاكيد كرد.


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved