عرضه هزار اثر از جهاد دانشگاهي سراسر كشور در نمايشگاه كتاب دانشگاهي
عرضه هزار اثر از جهاد دانشگاهي سراسر كشور در نمايشگاه كتاب دانشگاهي
شنبه 1 آبان 1389
عرضه هزار اثر از جهاد دانشگاهي سراسر كشور در نمايشگاه كتاب دانشگاهي
عرضه هزار اثر از جهاد دانشگاهي سراسر كشور در نمايشگاه كتاب دانشگاهي

رييس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهي از حضور ناشران جهاد دانشگاهي سراسر كشور با هزار عنوان كتاب در نمايشگاه كتاب دانشگاهي خبر داد.


به گزارش روابط عمومي سازمان انتشارات جهاد دانشگاهي ،محمد سلگي  در گفتگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)عنوان كرد: سازمان انتشارات جهاد دانشگاهي بيشتر از سال‌هاي گذشته آثار ناشران جهاد دانشگاهي سراسر كشور را به صورت متمركز در يك غرفه ارايه خواهد داد.


وي با اشاره به اين كه تنها سه جهاد دانشگاهي در تهران به صورت مستقل در نمايشگاه حضور مي‌يابند، افزود: 25 نشر جهاد دانشگاهي نيز به عنوان نماينده سازمان انتشارات انتخاب شده‌اند.


سلگي با تاكيد بر اين كه جهاد دانشگاهي آمادگي خود را براي همكاري در بخش‌هاي جنبي و برپايي نشست‌ و ميزگرد در نمايشگاه اعلام مي‌كند ‌توضيح داد: حركتي با نام برپايي نمايشگاه كتاب دانشگاهي به عنوان فعاليتي ارزشمند به صورت تخصصي، زمينه مناسبي براي ارتباط ميان كتابخانه‌هاي دانشگاهي و مراكز علمي فراهم مي‌كند.


رييس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهي با اشاره به حمايت‌هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي براي برپايي نمايشگاه يادآور شد: برپايي اين نمايشگاه عاملي است تا علاقه‌مندان و دانشجويان ‌با سرعت و دسترسي آسان‌تر آثار مورد نظر خود را بيابند.


وي كتابخانه‌هاي دانشگاهي را نيازمند تجهيز سالانه دانست و گفت: متاسفانه با وجود تجهيز اين كتابخانه‌ها در نمايشگاه كتاب، باز هم يك گام از نيازهاي دانشجويان و اساتيد عقب‌تر هستند. برپايي نمايشگاه كتاب علاوه بر ارزشمندي مالي، به لحاظ رواني نيز ارتباط ميان ناشر، كتابخانه‌ها و دانشجويان را بيشتر مي‌كند.


سلگي در پايان اظهار داشت:‌ اميدواريم كه اين فعاليت براساس انتظار مسوولان با خريد حجم زياد كتاب و حضور دانشجويان،‌ استادان و مسوولان كتابخانه‌ها روبه‌رو شود.


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved