رئيس كتابخانه ملي ايران: افزايش سرانه مطالعه مستلزم چشاندن حلاوت كتاب به كام افراد است
رئيس كتابخانه ملي ايران: افزايش سرانه مطالعه مستلزم چشاندن حلاوت كتاب به كام افراد است
يکشنبه 15 ارديبهشت 1387
رئيس كتابخانه ملي ايران: افزايش سرانه مطالعه مستلزم چشاندن حلاوت كتاب به كام افراد است
رئيس كتابخانه ملي ايران: افزايش سرانه مطالعه مستلزم چشاندن حلاوت كتاب به كام افراد است

رئيس كتابخانه ملي ايران گفت: فراهم كردن بسترهاي آموزشي لازم براي كودكان و چشاندن حلاوت و شيريني كتاب به كام آنها، موجب افزايش سرانه مطالعه در كشور مي‌شود.


علي اكبر اشعري در حاشيه مراسم افتتاحيه نمايشگاه كتاب در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، نمايشگاه كتاب را محلي براي مراجعه بازديدكنندگان در زمان مشخصي از سال عنوان كرد و گفت: با توجه به گردآوري تاليفات و كتاب‌هاي جديد در يك مكان مشخص و اطلاع رساني گسترده از سوي رسانه‌هاي كشور براي توجه به كتاب، اين نمايشگاه مي‌تواند نقش موثري را در گسترش فرهنگ كتابخواني در جامعه ايفاد كند.


وي نمايشگاه امسال را با برنامه تر از سال‌هاي قبل دانست و افزود: امسال توجه بيشتري براي خدمات رساني مناسب به مردم از سوي مسئولان انجام گرفته است؛ كه رشد تاليفات در رشته علوم انساني و افزايش كتاب‌هاي خارجي بيانگر محتوايي شدن كتاب‌هاي عرضه شده در نمايشگاه بيست و يكم است.


رئيس كتابخانه ملي ايران با اشاره به در اختيار نداشتن آمار دقيق از وضعيت كتابخواني در كشور بيان داشت: پايين بودن تيراژ و انتشار كتاب در كشور از يك سو و جمعيت با سواد از سوي ديگر نشان دهنده پايين بودن سرانه مطالعه در كشور است.


اشعري خاطرنشان ساخت: ساماندهي وضعيت كتابخواني و گسترش فرهنگ مطالعه در كشور، مستلزم تجهيز كتابخانه‌هاي مدارس و فراهم كردن بسترهاي لازم به منظور انس بيشتر كودكان با كتاب براي كشف حقيقت و جستجوي حقايق از طريق مطالعه است؛ كه اين امر علاوه بر عادت افراد به كتابخواني، لذت زيادي را به همراه خواهد داشت.


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved