مترجم برگزيده شانزدهمين دوره كتاب سال دانشجويي با اشاره به تأثيرات مثبت جشنوارههاي دانشجويي گفت: تشويق و ترغيب نويسندگان و مترجمان دانشجو، موجب تقويت و گسترش دامنه فعاليت آنان در حوزه نشر دانشگاهي ميشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی،ساره كظميراد در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، با بيان اين مطلب گفت: امسال براي نخستين تجربه ترجمه، موفق به دريافت جايزه در اين حوزه شدهام و اين موضوع باعث شده براي فعاليتهاي جديتر و بهتر تشويق شوم.
وي افزود: هم اكنون در تلاشم كه آثاري خوب و مناسب براي قشر دانشجو ترجمه كنم، علاوه بر آن نيز به كيفيت و كارايي كتاب نيز دقت بيشتري خواهم كرد.
كظميراد با بيان اينكه ويژگي اصلي اين اثر، بيان جزئيات فشرده آناتومي در يك كتاب است، ادامه داد: كتاب «آناتومي باليني اسنل»، تاكنون در مجلدات مختلف منتشر شده بود، اما اين كتاب با رويكردي نوين در حوزه پزشكي منتشر شده است.
وي با اشاره به مطالب اين كتاب، گفت: فراگيري آناتومي پايه در كنار كاربرد آن بر بالين بيمار و توجه خاص به روند تكامل اعضا و ساختارهاي بدن در دوران جنيني، نه تنها مطالعه آناتومي را لذتبخشتر ميسازد، بلكه با فراهمآوردن فهم صحيح و دقيق از ساختار كلي بدن، موفقيت در آزمونهاي داخلي و خارجي را نيز تسهيل ميكند.
كظميراد تصريح كرد: استفاده از آناتومي سطحي در معاينات فيزيكي اندامها و ارگانهاي مختلف بدن از جمله قلب و عروق، تنفس، دستگاه گوارش، دستگاه ادرار و بيماريهاي شايع اين دستگاهها از ويژگيهاي كتاب محسوب ميشود.
وي ارايه مباحثي چون بخش باليني را يكي ديگر از ويژگيهاي كتاب معرفي كرد و يادآور شد: سوالهاي بورد و كاربرد گسترده CT. MRI سونوگرافي، هميشه مورد نياز دانشجويان رشته پزشكي بوده كه در كتاب به آنها اشاره شده است.
كتاب «آناتومي باليتي اسنل» نوشته ريچارد اسنل با ترجمه سعيد شعار، شقايق ابراهيمنژاد، سيده عاطفه هاشمي، ساره كظميراد و ليلا كمالزاده از سوي انتشارات تيمورزاده منتشر شده است.