مولف برگزيده پانزدهمين دوره كتاب فصل در حوزه بازرگاني گفت: كتاب «دانشگاه، كارآفريني و توسعه دانشبنيان» در حوزه تبديل ايده به ثروت و اهميت كارآفريني نگاشته شده است.
به گزارش روابط عمومي سازمان انتشارات جهاد دانشگاهي،علي اسدي در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) عنوان كرد: بر اساس رشد فزاينده جمعيت و افزايش تعداد دانشجويان به چهار ميليون نفر در ايران، فارغالتحصيلان دانشگاهي به دنبال يافتن مكاني در سازمانها، نهادها يا مكانهاي دولتي براي فعاليت ميگردند.
عضو هيات علمي دانشگاه تهران با اشاره به اينكه نوشتار حاضر به تشريح مباحثي چون تبديل ايده به ثروت، كارآفريني و تعيين نقش دانشگاهها در توانمندسازي افراد پرداخته است، اظهار داشت: ضرورت كارآفريني در جامعه، تعيين الگوها و رويكرد دانشگاه به سمت كارآفريني و اصول كارآفريني در اين اثر بررسي شده است.
مدير گروه مديريت و توسعه كشاورزي دانشگاه تهران در پاسخ به اين سوال كه مباحث كارآفريني در دانشگاههاي ايران عملياتي شده است، توضيح داد: در چند سال اخير سيستمهايي براي عملياتي شدن كارآفريني در دانشگاههاي ايران اجرايي شده است. راهاندازي سرفصلهاي درسي و كتابهاي كارآفريني و پاركهاي علم و فناوري در دانشگاهها همين نقش را ايفا ميكند.
رييس انجمن ترويج و آموزش كشاورزي كشور در ادامه افزود: توسعه دانايي محور و كارآفريني، مفهوم كارآفريني، ضرورتها و رويكردها، الگوهاي حركت دانشگاه به سمت كارآفريني، پژوهشهاي كارآفريني و كاركردهاي آن از جمله مباحث اين كتاب است.
مولف برگزيده پانزدهمين دوره كتاب فصل با اشاره به اينكه دانشگاه در دنياي امروز نقش اجتماعي، آموزشي، پژوهشي و خدماتي را براي دانشجويان ايفا ميكند، توضيح داد: علاوه بر اين كتاب، اثر ديگري نيز با عنوان «خود اشتغالي» در حوزه تشريح الگوها و رهيافتهاي كارآفريني منتشر كردهام.
كتاب «دانشگاه، كارآفريني و توسعه دانش بنيان» تاليف ابوالقاسم شريفزاده و علي اسدي در پانزدهمين دوره كتاب فصل برگزيده شد.