سازمان انتشارات جهاد دانشگاهي به منظور چاپ كتاب ‹میکروبیولوژی عمومی و تخصصی مواد غذایی› با مركز آموزش دانه هاي روغني تفاهنامه همكاري امضا كرد.
به گزارش روابط عمومي سازمان انتشارات جهاد دانشگاهي كتاب ‹میکروبیولوژی عمومی و تخصصی مواد غذایی› تأليف ودود رضویلر، دکتر امیرعلی انوار، دکتر حامد اهری و دکتر حسین رستگار است.
‹میکروبیولوژی عمومی و تخصصی مواد غذایی› اثري ارزشمند در علم مواد غذايي است كه به پيدايش علم ميكروبيولوژي، ميكرو ارگانيسم ها، توليد مثل باكتري ها، روش نگهداري مواد غذايي، طبقهبندي ميكروارگانيسمها و روش هاي سترون سازي مي پردازد.
كتاب ‹میکروبیولوژی عمومی و تخصصی مواد غذایی› در شمارگان 1000 نسخه در 680 صفحه، قطع وزيري و جلد شوميز از سوي سازمان انتشارات جهاد دانشگاهي به چاپ خواهد رسيد.