هامون شریفی، معاون پژوهشی و برنامه ریزی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، طی گزارشی به واحد روابط عمومی این سازمان، دربارۀ عملکرد تولید و توزیع کتاب و برخی مشکلات آن در سال 1391 اعلام کرد: در این سال، سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی اقدام به چاپ 85 عنوان کتاب نموده است که در این بین کتاب های سایر مراکز جهاد دانشگاهی، از جمله واحدهای قزوین و کردستان که مجوز نشر کتاب ندارند، نیز وجود دارد.
امسال تعداد کتاب های حوزه کشاورزی رشد محسوسی داشت و 15 عنوان کتاب در حوزۀ کشاورزی و منابع طبیعی منتشر شد. سایر کتب منتشره هم در حوزه های فنی و مهندسی، علوم پزشکی و علوم انسانی بوده اند.
معاون پژوهشی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی افزود که کتاب های سال 1391نسبت به سال های پیش دارای فروش بیشتری بودند و از میان کتاب های پرمخاطب و پرفروش می توان به کتاب های طب زنان در عمل (تلیند2011)، جغرافیای اجتماعی شهرها و کمک های اولیه و فوریت های پزشکی اشاره کرد.
وی همچنین، در ادامه، به برگزیده شدن کتاب «حیات هامون»، به عنوان کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، و نیز دو کتاب «خواص الکتروسرامیک ها» و «بررسی تحلیلی سنت اندرزنامه نویسی سیاسی در تاریخ میانۀ ایران»، به عنوان جایزه کتاب فصل جمهوری اسلامی ایران در سال 1391 اشاره داشت.
شریفی درباره مشکلات حوزه چاپ و نشر نیز اظهار داشت که مسأله تورم و تأثیر آن در قیمت مواد اولیه مانند کاغذ، مقوا و زینک تأثیر منفی بر حوزه ی نشر داشته است.ناشران ناچاراند بهای کتاب را افزایش دهند و این در حالی است که میل و توان مالی برای خرید وجود ندارد و از آنجایی که مخاطبان عمده کتاب های دانشگاهی «دانشجویان» هستند؛ این قشر فرهیخته توانایی خرید کتابهای گران قیمت را ندارد.
وی در ارتباط با نمایشگاه بین المللی کتاب سال 92 نیز اشاره کرد که سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، با 10 واحد تابعه و در شش غرفه، در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.