-
داوران را باید با معیارهای علمی به چالش کشید نه نامشان
چهار شنبه 16 بهمن 1392
داوران را باید با معیارهای علمی به چالش کشید نه نامشان
مدیرعامل جدید موسسه خانه کتاب در نشست خبری سی و یکمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی درباره معرفی داوران این جایزه گفت: داوران این جایزه را باید با معیارهای علمی به چالش کشید نه با نامشان.

 

به گزارش  روابط عمومی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی وبه نقل از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، نشست خبری سی و یکمین دوره جایزه کتاب سال 15 بهمن‌ماه با حضور سیدعباس صالحی؛ معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نجفعلی میرزایی، مدیرعامل جدید موسسه خانه کتاب، محمدرضا وصفی دبیر جایزه جهانی ؛ علی اوجبی؛ معاون فرهنگي خانه كتاب، دکتر نجفقلی حبیبی دبیر علمی جایزه کتاب سال و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد

نجفقلی میرزایی در پاسخ به سوال خبرنگاران در معرفی داوران سی و یکمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی گفت: این خواسته منطقی است اما خلائی در حوزه داوری آثار جایزه کتاب سال داریم، آن خلاء را می‌توان در نگاه نقادی افراد به داوران دانست.

دفتر تخصصی مطالعات راهبردی کتاب راه‌اندازی می‌کنیم

وی توضیح داد: حیثیت و اعتبار داوری را باید با معیارهای علمی به چالش کشید نه با نام افراد. اگر بر کتابی نقدی وارد است و آن اثر به عنوان اثر برگزیده یا شایسته تقدیر معرفی می‌شود، باید به مجریان این جایزه اطلاع داده شود و اثر مورد بررسی قرار گیرد.

مدیرعامل جدید خانه کتاب توضیح داد: برای حل این مشکل درصددیم «دفتر تخصصی مطالعات راهبردی کتاب» را در خانه کتاب راه اندازی و استانداردهای برگزیده شدن کتاب را تعیین کنیم.*

 

 

 


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved