به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی ، حوزه مطالعات گردشگری یکی ازحوزه های علمی نوپا درکشوراست که علی رغم کوشش هایی که درسالهای اخیر در زمینه تالیف و تحقیق پیرامون آن انجام گرفته ، اما کماکان کاستی ها و کمبودهایی در زمینه تبیین وب ررسی ابعاد مختلف این موضوع وجود دارد. یکی ازاین کاستی ها،عدم وجود منبعی جامع و مدون است که ضمن تلفیق نظرات و دیدگاههای اندیشمندان خارجی و داخلی دیدگاهی روشن ازماهیت علم گردشگری و چیستی آن ارائه دهد به گونه ای که برای دانشجویان این رشته درسطوح مختلف و به ویژه درمقاطع بالاتر،نگاهی نو نسبت به علم گردشگری و ماهیت آن داشته باشد و تا حدی نیزعلم گردشگری را ازیک روند تجویزی ، به سمت حوزه های بومی تر و کاربردی تر برای کشورمان سوق دهد.
مترجم کتاب «مطالعات توریسم» که خود دانش آموخته ی رشته اقتصاد گردشگری ازدانشگاه منچسترانگلستان است ، با سالها تجربه تدریس وت حقیق درزمینه گردشگری درداخل کشور می کوشد با ترجمه «Tourism Studies» و افزودن تجربیات خود و مو ضوعات مطروحه پیرامون علم گردشگری درداخل کشور، مجموعه ای جدید و متفاوت از مطالعات گردشگری ارائه دهد . این اثرشامل 39 فصل است و در آن به موضوعاتی ازقبیل گردشگری و مهمان نوازی ، مداخلات مردم شناسی درمطالعات گردشگری ، جامعه شناسی گردشگری ،مطالعات فرهنگی و گردشگری می پردازد .
ازدیگر مباحث کتاب«مطالعات توریسم» ،می توان به مدیریت مقصد، گردشگری وحفظ میراث ، تکنولوژی اطلاعات ، عاملان تجاری وگردشگری جهانی ، دیدگاههای اخلاقی ، گردشگری وزبان ، روش شناسی ها وشیوه ها اشاره کرد.
کتاب«مطالعات توریسم»ترجمه دکترمحمد حسین ایمانی خوشخو به زودی توسط انتشارات جهاددانشگاهی منتشر شده ودردسترس علاقمندان قرارخواهدگرفت .