-
رونمایی از11عنوان کتاب انتشارات جهاددانشگاهی واحدصنعتی امیرکبیر
یکشنبه 12 اردیبهشت 1395
 رونمایی از11عنوان کتاب انتشارات جهاددانشگاهی واحدصنعتی امیرکبیر
مراسم رونمایی از 11 عنوان کتاب منتشرشده توسط جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر در آستانه گرامیداشت روز معلم و مقام استاد، ۱۱ اردیبهشت ماه ۹۵ از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح در سالن فجر مجموعه تالارهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر، مراسم رونمایی از ۱۱ عنوان کتاب انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر شنبه 11 اردیبهشت با حضور معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی ، رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی ، اساتید و دانشجویان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

در این مراسم دکتر مهدی ورسه ای، رئیس جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیده روز معلم و مقام استاد در خصوصفرآیند چاپ و تدوین کتاب در انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر گفت: از سال گذشته پروسه چاپ و تدوین کتاب را تغییر دادیم. این انتشارات با بیش از ۳۰ سال سابقه اولین و معتبرترین انتشارات جهاد دانشگاهی است که در کشور رتبه اول را دارد.

وی اضافه کرد: بیش از 60 عنوان کتاب در سال گذشته در انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر به چاپ رسیده که 33 عنوان کتاب های تجدید چاپ بود و 27 عنوان کتاب جدید چاپ شده است و کتاب هایی که تجدید چاپ شدند، بیش از ۱۰ بار تاکنون تجدید چاپ آنها اتفاق افتاده است.

ورسه ای ادامه داد: پس از راه اندازی خرید آنلاین مرکز انتشارات امیرکبیر، کمتر از 24 ساعت کتاب ها به دست متقاضیان می رسد و امکان ارسال این کتاب ها در کوتاهترین زمان به سراسر کشور وجود دارد.

رئیس جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: هیچ کتابی در جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر بدون داوری توسط اساتید دانشگاهی چاپ نمی شود و کتاب هایی که برای چاپ ارسال می شوند ممکن است تایید صددرصد نشوند و با نظر داور اصلاحات انجام می شود و چنانچه اصلاحات زیاد بود و نظر داوران منفی باشد،چاپ کتاب منتفی می شود.

وی یادآور شد: بسیاری از اساتید دانشگاه گله مندی زیادی در خصوص زمان چاپ کتاب ها دارند، که چرا پروسه آن طولانی است، اما در دو سال اخیر این فرآیند به دو ماه کاهش پیدا کرده است.

در ادامه این مراسم عادل تقوی، رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی گفت: بخشی از فعالیت های انتشارات جهاد دانشگاهی برگزاری مراسم کتاب سال دانشجویی و تقدیر از پایان نامه های دانشجویی است که این فعالیت ها با قدمت دو دهه انجام می شود. طبق ماموریتی که به جهاد دانشگاهی داده شده این فعالیت ها با هدف تشویق دانشجویان با استعداد انجام می شود و در واقع جهاد دانشگاهی پلی میان دانشگاه و صنعت است و سازمان انتشارات جهاددانشگاهی پلی بین اساتید و دانشجویان مولف و مترجم با صنعت نشر است.

وی ادامه داد: در سال گذشته 430 عنوان کتاب منتشر شده که 70 درصد کتاب های جدید و مابقی چاپ مجدد هستند.

تقوی اضافه کرد: انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر در حوزه فنی مهندسی به عنوان قطب انتشارات در کشور است که توانسته در این مسیر به درستی فعالیت خود را ادامه دهد.

رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی از حضور این انتشارات در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد و گفت: از 15 تا 25 اردیبهشت که نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در شهر آفتاب برگزار می شود، سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی و شعب آن در 5 غرفه مجزا در خدمت دانشجویان هستند و دانشجویان می توانند از تسهیلات ویژه ای که برای فروش کتاب ها در نظر گرفته شده از جمله بن های تخفیف استفاده کنند.

در ادامه حسن غفوری فرد، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با گله مندی از پروسه چاپ کتاب در کشور گفت: متاسفانه زمان زیادی طول می کشد تا کتاب ها که اساتید به انتشارات تحویل می دهند به چاپ برسد. این که گفته می شود این زمان کاهش یافته را مشاهده نکردم، چرا که کتاب من بعد از سه ماه در نوبت، چاپ نشد و مجبور شدم آن را به دانشگاه آزاد برای چاپ ارسال کنم.خوشبختانه فرآیند چاپ کتاب در انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر در حداقل زمان و با کیفیت عالی صورت می گیرد که باید از مدیران واحد قدردانی کرد.

 درادامه مراسم کتابهای "مقدمه‏ای برمهندسی سیستم‏های نوری" تالیف دکترغفوری‏فرد و دکترعلی رستمی؛ "مدیریت ایمنی درکارگاه‏های ساختمانی" تالیف دکترعبدالله اردشیر و دکترمهران امیری؛ "تکنیک زمانبندی شبکه‏ای وکنترل پروژه" تالیف دکترعبدالله اردشیر، مهندس یعقوب علیپور و مهندس هادی اردشیر؛ "موجک‏ها درهوش محاسباتی" تالیف دکتر اردشیر هزارخانی ومهندس بشیر شکوه سلجوقیان؛ "معرفی وکاربرد زئولیت‏های طبیعی " تالیف دکترمجید غلامحسینی، دکتر اردشیرهزارخانی، مهندس سیدسعید قنادپور و دکترمحمدحسین داوودی؛ "آب نیروگاه توسعه" تالیف دکترحسن رحیم زاده ودکترحامد سرکرده؛ "اندازه‏گیری خواص مکانیکی پلاستیک‏ها" تالیف مهندس سعیدنعمتی؛ "مدیریت عملیات مفاهیم و روش‏ها "‌تالیف‌ دکتر داودپور؛ "ایمنی‌ذاتی" تالیف‌ دکتر‌حمید سرخیل؛‌ "اصول‌و نظریات‌ آزمایش‏های‌ فیزیکی‌ الیاف، نخ‌ و پارچه "‌تالیف‌ و ترجمه‌ مهندس‌ وجیهه‌ ملکی‌ و دکتر ناهید انصاری؛ "پیش تغلیظ وپرعیارسازی درفراوری موادمعدنی" تالیف دکتربهرام رضایی، توسط مولفین آن معرفی شدند.

دکترپورعلی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز با اشاره به فعالیت های جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر در حوزه انتشارات گفت: جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر در حوزه فنی و مهندسی جزو اولین و برترین انتشارات در این حوزه در کشور است. واز زحمات آقایان دکترورسه ای ومهندس آهنگر و همکاران ایشان در حوزه نشر قدردانی کردند.

وی افزود: پیشنهاد من این است که جلسات رونمایی از کتب اساتید را باید در تمام دانشگاه ها استمرار بخشیم تا حضور این اساتید و تلاش آنها برای افکار عمومی روشن شود.

 معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: اساتید دانشگاه برای چاپ و تالیف کتابهایشان سال ها تلاش می کنند و وقت زیادی را به آن اختصاص می دهند که این تلاش ها دیده نمی شود، بنابراین با برگزاری این جلسات افکار عمومی با فعالیت این عزیزان آشنایی بیشتری پیدا می کند.

در خاتمه مهندس آهنگر معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر افزود : با همکاری اداره کل فزهنگی دانشگاه و مساعدت معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه شش روزهای سه شنبه و چهارشنبه 21 و 22 اردیبهشت ماه 4 دستگاه اتوبوس جهت بازدید دانشجویان از نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب در نظر گرفته شد .

 

آهنگر گفت : تسهیلات ویژه ای برای دانشجویان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در نظر گرفته شده که شامل چاپ و اهدای بن خرید کتاب و شرکت در کلاس های آموزشی مرکز آموزش جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیربا تخفیف ویژه می باشد.


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved