به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، این مراسم با حضور رییس، معاونان، مدیران و برخی از مسوولان ارشد جهاددانشگاهی برگزار شد.
دکتر حمیدرضا طیبی در این مراسم اظهار کرد: هر سال در این ایام وظیفه خود میدانیم در مرقد امام حاضر شده و با آرمانهای امام خمینی(ره) و همچنین رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: امام خمینی(ره) خودباوری، عزت نفس و ایمان را به ما آموختند و تاکید کردند که اگر اراده برای انجام کارهای بزرگ داشته باشیم حتما موفق خواهیم شد.
دکتر طیبی در ادامه تاکید کرد: جهاددانشگاهی در 16 مرداد 1359 توسط جوانان مومن و انقلابی فرزند امام (ره) برای اثبات عملی حرفهای بنیانگذار انقلاب اسلامی که تاکید داشتند اگر اراده، توکل و برنامه وجود داشته باشد میتوان کارهای بزرگ انجام داد، تشکیل شد. بنابراین این نهاد انقلابی وظیفه خود میداند با سرعت و شدت بیشتری اهداف و برنامههای خود را دنبال کند.
رئیس جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی از ابتدای تاسیس خود تاکنون اثبات کرد که کارهای بزرگ با برنامهریزی، ایمان و اراده قابل انجام است و الگوسازیهای موفقی در حوزههای مختلف انجام داده است.
در پایان این مراسم میثاقنامه جهاد دانشگاهی با آرمانهای امام خمینی(ره) قرائت شد که متن این میثاقنامه به شرح زیر است:
«اینک در میانه سالهای دهه چهارم از حیات جهاددانشگاهی و در سالروز تاسیس این نهاد با افتخار و سربلندی در گرداگرد حرم قدسی امام خمینی(ره) برای تجدید عهد گرد آمدهایم و ضمن ابراز ارادت و احترام قلبی، کوششهای ارزشمند و اثربخش همه پیروان آن امام هُمام را ارج نهاده و جامعه ایران امروز را به غایت مدیون آن دانسته و امید داریم که خداوند منان به یکایک ما توان، طاقت دینی و انقلابی عنایت فرماید تا بتوانیم به رسالت بسیار خطیر خود در برابر حضرت امام رحمتالله و رهبر معظم انقلاب اسلامی و آحاد ملت شریف عمل کنیم. همچنین جهادگران دانشگاهی با ایمان و اعتقاد قلبی ضمن تعظیم و تحکیم جایگاه رفیع معمار کبیر نهضت جاودان انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و نیز اعلام پیروی از راهبریهای خردمندانه مقام معظم رهبری حضرت آیتالله خامنهای با آرمانهای رفیع انقلاب و نهضت عظیم اسلامی تجدید عهد نموده و پیمان ناگسستنی خود را تجدید میکنند. بیگمان برای یکایک اعضا و مدیران جهاد دانشگاهی از نخستین سالهای خدمت تا امروز پایداری و پوشش هدفمند تا جایی که به رفع نیازهای جامعه اسلامی بینجامد در هر سطح و اندازه مایه مباهات است. این پوششها ممکن است مستقیم و مشهود بوده و یا بلندمدت یا نامشهود باشند. از این رو آنچه از فرآیندهای خدمت جهادی آشکار میشود تصویری از طبقات بنای رفیع انقلاب و نظام اسلامی است که مطابق رهبری و راهنمایی حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری ساخته شده و در بند بند آن جای دست همه مجاهدان راستین انقلاب اسلامی قابل شناسایی و توصیف است. اما به راستی توصیف شوق و شور خدمت در سایه پرچمی که نام و نشان عزیزترین فرزندان این سرزمین در مقام و مرتبه والای شهادت نقش گرفته است با آنکه به خودی خود موهبتی است، اما به هیچ وجه ساده نیست. زیرا معیارهای زمینی و عینی بیان دستاوردهای حاصل شده این فرزندان شیفته انقلاب و نظام به گونهای است که نمیتوان عمق و گستره این اشتیاق را به سادگی نمایان ساخت. از این رو خدای بزرگ را شکر بیکران میگوییم که امروز در کارنامه جهاد دانشگاهی در عرصه آموزش، تحقیق و نوآوری علمی و کوشش بدیع فرهنگی به مدد الهی و اتکا به تموج، اعتقاد و انگیزه دینی و انقلابی جهادگران صفحات درخشان بسیاری هویدا شده و به استناد نتایج سنجشهای میدانی از نظرات دانشجویان و استادان و مدیران آموزش عالی کشور که مخاطبان و همراهان مستقیم جهاد دانشگاهی هستند مرتبه و جایگاه مقبول این نهاد در درجات بسیار مقبول، روشن و آشکار است.
به اعتقاد جهادگران جهاد دانشگاهی، هنگامی که نام و عنوان این نهاد از سوی مدیران و مسؤلان عالی نظام با رضایت و احترام همراه میشود به ویژه بیان موکد مقام معظم رهبری که جهاد دانشگاهی را از رویشهای اصلی انقلاب ذکر میکنند، تنها خرسندی و شوق درونی نیست که در قلب جهادگران جای میگیرد، بلکه هر یک از این بیانات و نیز هر بار که توفیقات این نهاد از سوی مخاطبان و یا مسؤلان بیان میشود موج مسؤلیت و تعهد و نیز بار رسالتی سنگینتر از قلب ایشان متصاعد میگردد.
لهذا به حکم وظیفه و رسالت جهادی ضرورتهای امروز جامعه و نظام اسلامی را مدنظر قرار داده و در پیشگاه روح بلند معمار کبیر انقلاب اسلامی ابتدا حفظ و حراست از کیان نظام اسلامی و ترفیع ثمرات انقلاب اسلامی را به عنوان تکلیف دینی و انقلابی خود مورد تاکید قرار داده و بار دیگر اعلام میکنیم که با نهایت توان خود این مسیر خطیر را دنبال خواهیم کرد.
همچنین دستیابی به مرزهای افتخار علمی، تعمیق و هدفمندسازی آموزش، پژوهش و فرهنگ را در جهت اعتلا، حفظ و تقویت هویت ملی، اسلامی، بازتولید فرآوردهها و پیامهای دینی و ملی، گسترش و انتقال نظام فرهنگی و فکری جامعه، گسترش و انتقال فکری انقلاب اسلامی از طریق دانشگاه به جامعه و نیز پرداختن به خلاءهای فرهنگی، فضاسازی و ایجاد ظرفیتهای نوین علمی و فرهنگی در جامعه، جذب و پرورش نیروهای متعد، کارآمد و خلاق و پاسخ به نیاز نسل جدید براساس منظومه ارزشی و فکری نظام اسلامی در ردیف رسالتهای غیرقابل چشمپوشی و تغییر در این نهاد است. امروز بار دیگر متعهد میشویم که ضمن حفظ مواریث و دستاوردهای علمی و فرهنگی، در عرصه رشد خلاقیت جوانان، گسترش برنامهها در سطح ملی و بینالمللی و استفاده از روشهایی که به مشارکت دانشگاهیان، سازمانها و وزارتخانهها که اهداف، برنامهها و ماموریتهای مشترک با این نهاد دارند، بینجامد. حصول کارنامه جهاد دانشگاهی را درخشانتر ساخته و نهایت پوشش خود را برای ایفای نقشهای ملی در مسیر توسعه و علمی فرهنگی کشور به کار بندیم. همچنین خواهیم کوشید تا جهاد دانشگاهی را همچنان به عنوان نهاد انقلابی، دانشگاهی، پیشرو در عرصههای علم و فرهنگ حفظ کرده و روحیه دینی، روابط ایمانی و عاطفی، اعتماد و صداقت، دینباوری و عدالتخواهی، قانونمندی و نظمپذیری، تعاون و کار گروهی، مسؤلیتپذیری و شایستگیهای علمی و فرهنگی را در میان جهادگران جهاد دانشگاهی تقویت و توسعه دهیم.»