به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارت جهاددانشگاهی به نقل ازایانا، از میان طرح های برتز منتخب در این همایش، ۱۰ طرح با عنوان های ۵۵۰ هزار هکتاری خوزستان و ایلام، خیرین آبخیزداری، منارید، ترسیب کربن، نظام تامین منابع مالی پروژه پرورش و احیای میگو در خوزستان و تسطیح لیزری اراضی کشاورزی استان فارس، مدیریت آفت مگس زیتون، مبارزه با آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، پرورش ماهیان خاویاری کشور، توسعه آبزی پروری با اولویت پرورش ماهی در قفس و انتقال آب دریا به مجتمع پرورش میگو در گمیشان مربوط به زیر مجموعه های وزارت جهاد کشاورزی است.
وزارت آموزش و پرورش نیز با چهار طرح پس از وزارت جهاد کشاورزی، بیشترین تعداد طرح های برتر این همایش را به خود اختصاص داد.
طرح های موفق و برتر جهادی وزارت آموزش و پرورش شامل ایجاد هنرستان های کارآفرین و استفاده از مشارکت بنگاه های اقتصادی و دستگاه های اجرایی در آموزش های مهارتی شاخه کار و دانش، آموزش همراه با تولید دارای شاخصه ها و مولفه های فرهنگ و مدیریت جهادی ، توسعه آموزش های فنی و حرفه ای در استان سیستان و بلوچستان با مشارکت سازمان مدیریت و برنامه ریزی و اردوهای جهادی طرح هجرت ۳ می شود.
بنابراین گزارش، سایر طرح های برتر منتخب در دهمین همایش ملی فرهنگ و مدیریت جهادی شامل تسهیل و توسعه تجارت با اجرای پنجره واحد فرامرزی و مولد سازی و مدیریت دارایی های دولت از وزارت اقتصاد و دارایی، الگوی بنیاد برکت در توانمند سازی اقتصادی و محرومیت زدایی مناطق محروم با تاکید بر ساخت مدرسه و مساجد از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، قلعه گنج در راه آبادانی از بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی می شود.
کشت فراسرزمینی در سیرالئون، حفظ آمادگی تولید حداکثری برای دوران پسا تحریم و تدوین دانش فنی، بومی سازی، تدوین استاندارد ملی، کنترل کیفیت، نظارت و ارتقای تولید کنندگان لوازم و تجهیزات سیستم های آبیاری مدرن نیز به ترتیب از وزارت نفت و جهاد دانشگاهی به عنوان طرح های برتر جهادی انتخاب و تجلیل شدند.
چهار طرح برتر جهادی در نخستین روز همایش و ۱۷ طرح دیگر در روز دوم در معرض دید عموم قرار گرفت.
بر پایه این گزارش، طرح ها و الگوهای برتر با شاخصه های منابع انسانی، فنی- اجرایی و پیامدهای اجرایی انتخاب شدند، ضمن آن که اعمال مدیریت جهادی، موفقیت و قرار داشتن در چارچوب اولویت دستگاه ها از ویژگی های طرح ها بوده است.